Igen, köszönöm szépen! Vettem salvus vizet is,hsználtam a kaloba cseppeket kombinálva egy allergia kanalassal a kisgyerektől. Sokat javult a közérzetem.
Csak azt mondom bennem hagytak egy gyulladást amire semmi gyógyszert nem kaptam!
A Drnő még anno írt fel Sirmin t, annak vissza vette a dózisát felére! Persze semmi sem használt,mert valami gyulladás vissza maradt!
Volt kettő tükrözésem, három ct m,teljes test hosszú!
Kiműtöttek a tüdőmből egy nyirokcsomót vizsgálatra!
Ráírták a kartonomra,hogy gyulladás!
Erre a hölgy akinek leadtam a leleteket azt mondta,na magát jól el kezeltük!
Szóval másfél év köhögés után most vagyok jobban,mert a sirminből dupla adagot használok!
Az asztma biztosan meg van,a héten akarok a tüdőre bemenni a gyógyszer adagolás miatt! Viszont hónapokat kell várni mert nagyon sok beteg van!
Most kezdek kicsit megnyugodni mert nagyon megijedtem a műtét körül!
Bocsánat ha hosszú lett!
Csak azt mondom bennem hagytak egy gyulladást amire semmi gyógyszert nem kaptam!
A Drnő még anno írt fel Sirmin t, annak vissza vette a dózisát felére! Persze semmi sem használt,mert valami gyulladás vissza maradt!
Volt kettő tükrözésem, három ct m,teljes test hosszú!
Kiműtöttek a tüdőmből egy nyirokcsomót vizsgálatra!
Ráírták a kartonomra,hogy gyulladás!
Erre a hölgy akinek leadtam a leleteket azt mondta,na magát jól el kezeltük!
Szóval másfél év köhögés után most vagyok jobban,mert a sirminből dupla adagot használok!
Az asztma biztosan meg van,a héten akarok a tüdőre bemenni a gyógyszer adagolás miatt! Viszont hónapokat kell várni mert nagyon sok beteg van!
Most kezdek kicsit megnyugodni mert nagyon megijedtem a műtét körül!
Bocsánat ha hosszú lett!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky