Igen, bizti gyujtenek ilyen infot...de 100 milliokert bizti nem adja el az illeto mert ezeket folyamatosan nézik.Waberer Ur beszaltt ebbe a rost buliba..de nem kerdezte meg mennyi 1 x termék ára, mennyi az árrés...
Azért is találták ki ezeket a club kártyákat… kapsz kis pontot. Azzal jár a kedvezmény. Látják ugrasz, ha akciós a mirelit pizza vagy a sör, esetleg bármi és ezzel be tudnak csalni az üzletbe! Azért szeretik ezt a személyre szóló ajánlatot… nem kell mindent akciózni mellette. Úgyis veszel néha sűrített paradicsomot ezt azt, arra meg nem feltétlen kell neked kedvezményt adnia!
Érdekességként írok valamit közben. Találkoztam egy illetővel akinek ételfutár cége van! Azt mondta, hogy olyan információkat gyűjt a rendelések összegzése után, amit száz millióért fog tudni eladni pár év múlva! Az étkezési szokásokkal kapcsolatban! Meg kell nézni pl. a lidl appot, személyre szólóan tudnak mindent, hogy mit veszel, eszel és költesz havonta! Vélemény?
Amúgy ja matekoltam 46-52Ft osztalékkal számolok, vegyem az 50-et ott még 500-nál is 10% az osztalékhozam. Szóval igazat kell adnom… Azért is mondtam 440-ig ez nagyon VIP beszálló! Keszthelyi Erik minden évben kitömi a befektetőket és azon kívül a cég állapota stabil marad, igencsak magas tartalékokkal dolgoznak. Iparágban egyedülállóan magasan tartják a bizt. Tech tartalékot… az után nem kell adózni XD Szóval pro ahogyan csinálják… nagyon értenek hozzá!
Közben néztem a CIG hosszú chartot… ilyenkor szokott megindulni igazán az osztalékroham, 440ig nagyon VIP még a beszálló. Utána, csak a későn ébredők jönnek. 2024.-es jelentés nagyon jó számokat hozhat!
Pont erről beszélgettünk a haverokkal, de annyi bibi van benne, hogy nem kotelező, igy lehet majd személyesen meg igy is lehet , mint usa-ba.(nem tudom a lengyel választáson lehetett e màr igy is szavazni, majd megnézem-mert ugy tudom már ők bevezették kb 1éve)
Figyeld meg hogy azért volt olyan sürgős az átállás, mert 2026 ban már elektronikusan lehet majd szavazni. Természetesen könnyebben is bele lehet nyúlni majd.
8 nap azt jön a Donald!Meséket beadta,8nap múlva kiderül mi lesz a valóság!Én egyrészről neki szorítottam nyerjen,de csodákat nem várok,sőt!!Ez Amerika érdekét fogja nézni,szarik rá majd mindenkire!Egy nap alatt véget vet a háborúnak?Ugyanúgy fog menni a ruszki-ukrán,az izraeli-arab konfliktust meg még be fogja turbózni,és akkor ott a szuezi-csatorna,grönland,stb!védővámok!Lesz itt cirkusz továbbra is bőven!
Az Unió már rég szétesett!Gazdasági,társadalmi,vallási,minden szintű csőd az egész!Papíron még működik,de amúgy egy nagx nulla már!Egy bábokkal irányitott fantom cég.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky