Hat igen,nem eppen ugyanaz a ketto de parameternek eppen nem a legrosszabb. Meg kene mar tanulni az ilyen kozgazos jelenteseket, hogy mit is jelenenek modjuk jovedelem %-os aranyban eze a GDP aranyok ! :-)
No de , eloszor is koszi, mert, az rimlik le, hogy az amcsik a koltekezesuket kicsit visszabb fotak , ami perze vallalati szinen negativumosabb , de abbol a szempontbol, hogy a jovobeli megtakaritas es koltekezesi potencial, lenyegeben pozitivumabb lehet, ha , mint irtad is, most egy kicsi belehuztaka sporoloasba.Na , nem lesz itt vilag vege keremszepen, de attol me egyesek erezhetik a tozsde a vilag legrosszabb helyenek ! :-) Imadom az ilyen viszhangokat hallani !! :-)
Sajna nem, pedig keresgéltem egy darabig.
(Bár most nézem, hogy én a GDP arányos megtakarításaikat néztem, Te meg a jövedelmükhöz képest kérdezted :o) )
A jövedelmükhöz képest most az ugrik be így fejből, hogy az utóbbi 2 évben többet költöttek, mint amennyivel nőtt a jövedelmük, de az utóbbi hónapokban már visszafogták a költekezésüket, és kevesebbet költöttek, mint amennyivel nőtt a jövedelmük.
(Bár valószínű nem pont erre gondoltál.)
TIPPSAROK