Sztem bebújás van humi bőrbe - nem rossz gondolat - én is ilyesmit javasoltam volna C.J. nek amikor eszmecsréltünk. Lehet ő is meglépte, és ezért volt annyira fontos az APEH story vége. Így érthető az APEH dolog fontossága, mert valódi humet termékek exportja szempontjából érthetetlen és értelmetlen kifogás keresés volt.
Kikérem Magamnak! Rendszeresen olvasom!:)
Én azr próbálom itt mondogatni, de most már van több időm kifejteni, hogy a HUMET technika azért "bámulatos"! Ebből azért lehet mit tanuni. Azt ugye mindig is tudtuk ,hogy kispapírokban relatív kis pénzzel időnként lehet "alkotni". Na de így?! Ennyire feltűnöen? ! És ilyen szervezetten?
Engem annak idején ilyesmiért a szimulációs tőzsdejátékom 3 kör alatt letiltott!:)
Akkor jól van. Látom több lábon állsz. azt hittem "beborultál" Őgy értem rögeszmésen ragaszkodsz a shorthoz. az ilyen rögeszmékből csúnya mínuszok tudnak keletkezni.
Én special Humet könyvre csak azóta nézek mióta itt vagyok . Kb. 2 éve... De az utóbbi időben komoly fejtörést okoz.
Egyenlőre figyelőlistára tettem: Ez már nálam nagy szó:)))
Körte. Én még 20 k nyitottam az eddigiekre.
Megadom alehetőséget a vásrlóknak , hadd legyen pozítiv érzetük , hogy majd a shortosokat kinyírják.
Tágul a kamattartalom , meg lesz ennek a böjtje , ezt mondta Böjte Csaba és felépítette Déván a gyermekotthont , a shortokból szerzett pénzekből is.
TIPPSAROK