Na tessék erre meg nekem kell lelépnem. Hatalmi szóval felszólítottak hogy elég volt a monitor bámulásból mára, irány a mozi !
Remélem közben nem száll el az eco :))
szerintem ma egyértelműen folytatódik az emelkedés - legalábbis néhány részvénynél:
OTP-nél és a Synergonnál.
a tegnap eladott Bchememből én veszek még OTP-t
Törölt felhasználó2006. 01. 05. 08:24
Már napok óta várom az esést.
sajna nem jön. Talán ma, mert ez a BUX és WIG 20 emelkedés teljesen alaptalan. Talán a PX 50 viselkedik a helyzetnek megfelelõen.
Én kimaradtam az egészbõl, mert semmi bizalmam a BÉT-ben.
Ma és holnap jó lenne ha ez a mû +4,5 % elmenne, és akkor hétfõre tutira be lehetne szállni. Amerika és Japán már 2-ik nap nem pörgött annyira, szvsz a következõ napra már enyhén minuszosak lesznek. I hope...
A kolozsvári töltöttkáéposza az ugye Cluj- Napocai akármi, a bikavér mg tudod , hogy már a három fajta vörösbor helyett klt magyar fajta és un. kevert vöröst használnak. No nem a palackonként 2000 Ft-osban , hanem a 330 Ft-os " minőségi asztali Bikavérben ". Már van ilyen is.A kevert vörös a homokon termelt nohát jelentheti. vagy ki tudja,
Chilei vörösre azt írták mínőségi jégbor, jó volt.
hallottam valami sms bicbact... beállitod mikor kuldon sms-t az kuldi... pl 23kás molnál kugyon azt kud... de nem tom má hol mennyiért... valaki más esetleg??? Olyat tudnék irni hogy e-mailt kapj, azt osszekotod a teloddal és a mailrol kapsz egy semesemest,ha ez igy jo akkor majd beirom a tozsdecápákba persze nálunk ez is free lesz... csak legyen egy kis időm progizni...
TIPPSAROK