ne vegyé semmit!Keressuk az ajját, hogy tudjuk hun a rajt vonal... ott maj jokibacunk a mikulással és a szarvasok helyett bikakat fogunk kotni a szánja elé, sőt még vadgesztenyét is teszunk a pokrocok alá ás piros kendőt kotunk a szemuk elé... :)))
Valaki légysz segítsen, hogyan tudok visszavonásig adott hati ajánlatot módosítani PETI-vel. (tegnap adtam egy kontr. BUX0512 eladási megbízást, viszont nincs benne a látható 5 ajánlatban, de a portfólió részletesnél a $ le van kötve...) Előre is köszönöm
:) ne szidd mellre!Xar napom van!!! vicc akart lenni!:)
2honapja azt se tudja senki hogy egyunk igyunk vagy xarjunk... napi xinten trédel maj mindenki csak az ilyen tbarna benfentes csokák járkálnak plázárol plázára kocsmázni...:)))
dec-dec, de éves max min!!!!!!
bfgy!Ez itt nem nagyon gyere be...
muanyag 2deci muanyag pohár, kelet i pu lépcső csucs és karácsonyig longban ulhetsz!!!! :)
Ekkora Pnis talán nem vagyok, viszont néhány őszinte tippet szívesen vennék, mivel most magamtól nem tudok dönteni. Az etikett szerint ilyen itt nincs? Én nemmtomm, messziő gyöttem.
most ócsó a dollár, vegyél gazpromot belőle. vagy
shortolj fotit napon túlra (és ha megvolt szólj nekem is lszi, hogy hol lehet :)
vagy
ri9csit shortolj, de még ne most
okksa... ha wordbe illesztem, és entert nyomok az instrumentum és a változás közé, akkor külön cellákba rakja excelbe illesztéskor, aztán képlettel mellévarázsolom az alatta levő értéket... 1xű :) amúgy január-dec. adatok? (vagy dec.-dec.?)
TIPPSAROK