Sziasztok!
Eq-nál a határidőn a 800 forint /kontraktust hogy kell értelmezni?Ha nyitok 5k shortot akkor az 5×800 ft költség?vagy csak 800ft!
Hülye kérdés elhiszem ,de még nem használtam és érdekelne ,nehogy meglepi érjen!
sztem olvasd végig a fórumot... hehehe, már csak Prfecó BA-priv meghiúsító kezdeményezésének kell sikerrel járnia (utsó rúgás), hogy halálra rugdossák ezt a csóró kormányt :) jan 15 szülinapi ajándékként a mátrix-jézuska 11k buxot hoz :))))))
érik a matyi biznic is,
akik 950 -en lelkesen bevásároltak ők fogják a végén beverni az árfolyamát (legalábbis remélem)
Törölt felhasználó2005. 12. 06. 12:39
Hi!
Feltéve hogy ez a bunyó ma kitart a végéig, akkor holnap emelkedés?
Ezen az áron már jönnek a vásárlók?
Vagy holnap még egy kisebb verés?
Mi a véleményeteK?
HUuuuha! Ez kemeny volt. Nagy bosszankodva delelott meg kivagtam az OTP-t a nagy francba, es duhomben aludtam egyet ...idaig. Ennel szebb ebredest....
Kortenek, Prfecokamnak is gratulalok!
Azt nem tudom, sírjak, vagy nevessek?
Cash-ben ülök, az összes stoppom kivágták.
Tök jó dolog, hogy az ember már annak is örül, ha csak fele annyi pénze veszik el, mint amennyi veszhetne. :)
na ez a másik, ami a gyomromat forgatja a keler szóra :( (meg amúgy b@nnak kelerék papírokat beszolgáltatni igazságügyi tőkepiaci szakértőnek is, még ha bíróság hatalmazza is fel a bekérésre :( korrupt köcsög agyarország... amíg nem veszik észre külföldön, h minden szinten szinte minden, addig jön a tőke - de elég csak 1x betenni az E-onnak és tsainak, lesz olyan hírünk... mint a kalocsai paprikának :(
na ez a másik, ami a gyomromat forgatja a keler szóra :( (meg amúgy b@nnak kelerék papírokat beszolgáltatni igazságügyi tőkepiaci szakértőnek is, még ha bíróság hatalmazza is fel a bekérésre :( korrupt köcsög agyarország... amíg nem veszik észre külföldön, h minden szinten szinte minden, addig jön a tőke - de elég csak 1x betenni az E-onnak és tsainak, lesz olyan hírünk... mint a kalocsai paprikának :(
én is HT gondolkodok, csak néha a piac revizióra kényszerít - végső soron ha ez régóta a levegőben lógott, a jól informáltak már beárazták... szóval tutifrankó itt nincs. minden azon múlik, h a -szerintem- forró spekipénzek, akik az első -3000 pötty után meglátták a nagy biznyiszt, mennyire lesznek forrók a kiszóráskor is, meg persze hogy az otpben 3k-4k bekeráras amik ébrednek-e pl.
nem, ilyen eső piacon nem akarok piacit adni, mert sök a köcsög, akik lehúznának (emléxem még a piacinál 700-al rosszabb kötésekre), így viszon 20902-n teljesült (kicsit babonából is adok ilyen számokat, ez egy tisztelgés a SUSY előtt :))))))
TIPPSAROK