a Mol támasza elméletileg 20.800nak kellene lenni. Vagy visszamegy fölé akár ma akár holnap vagy bájbáj.
Törölt felhasználó2005. 12. 06. 16:05
Addfigra úgyis széttépik egymást a pártok, és totális káosz lesz. lehet, hogy addigra nemcsak Szlovákia, hanem Bulgária és Románia is lehagy bennünket. :-)
Hat ezert erdemes olvasni ezt a forumot, mert ennyi infot ilyen hozzaertoktol sehol nem szed ossze az ember.
Lau ez szep volt!
Cst! Maskepp kerdem!
Mi most egy igen eros tamasz a Molban ami ha elesik, akkor valszeg megtovabb zuhan. Szvsz ez 20k-nal kicsit lejjebb van ugy 19950 kornyeken, alatta meg 19500. Ezert kerdeztem, hogy te hova tenned a stoppot. Tegnap is kiutott egy rossz stop. Ezt nem akarom megegyszer eljatszani. Ezert kerem a segedelmed. Tudom hogy a stop tul szubjektiv dolog, de megis.
Koszzi.
Hi Laureka!
Az FHB tettszik, a Boci is aranyos bar ebben akar egyet is ertunk.Abban nagyon egyet ertek veled; ez nem a Bull piac... ez az egesz egy orult vadaszatra emlekeztet; Mindenre loni ami mozog! Es bar kisse megerolteto igaz, de itt minden nap mas mas velemeny update szuksegeltetik.
Arp,
van (volt) ugye két vezető bluenk az elmúlt hetekben (rich, mol) + egy repesztő baby blue (egis), egy próbálkozó blue (bc), egy erősen visszafogott eddigi vezető (otp), egy szokásos totyorgást előadó kékség (mtel), és a másik, pikszisből igencsak kiesett baby (fhb).
rich athra ment, onnan két nap alatt közel 10%-ot zutyált.
molban voltak momentumok, de csak nem akaródzott rendesen elrugaszkodni, ennek ellenére most a legerősebbnek tűnik.
egisbe fújtak egy nagy léggömböt (szerintem).
borsó a gyors utáni mélyponton újra
otp az októberi mélyponton
mtel lokális mélyponton
fhb ma új mélyponton a gyors óta
ft gyengül ismét (usdben, eurban erősebben esnek az árak, mint amit mi ftban látunk.) a gyengülés a leminősítés miatt folytatódhat. eladói nyomás maradhat a rpiacon is.
összefoglalva:
amihez nem nyúlni: otp, fhb
amiben sok a levegő: rich, egis
amiben sosem hittem úgy igazán: bc
amit csak az idióta zárásai miatt érdemes nézni: mtel
amiben széllel szemben pisilnek: mol.
ezek után jól gondolja meg mindenki, hogy mit vesz... :))
dehát Arp a ricsit kérdezi konkrétan. miután hatalmas nyerők vannak rajta, ezt lehet a legjobban pofozni. majd 10%-ot ütnek rajta 2 nap alatt az nem egészséges. momentumokra nyúlkálok csak bele
szerintem ez már távolról sem, még véletlenüll sem bull piac.
oke Cst koszi!
Megadjam a szamom, ha esetleg hirtelen valtozna a velemenyed, es mar nem lenne idod emilt irni?
:))))))))
Na jo csak viccelek.
Szoval akkor no para (mint mindig, idegbeteg elnokur ritkan szolal meg akkor is karog). Akkor a legegyszerubb mostmar 2 hetig, (amig megyunk Tenerifre) kiulni a pozit es nem sokat ugralni, es lassacskan ugyis felkuszik igy vagy ugy?
Oksa. En akkor mentem.
Meg egy.
Szerintetd 21200-nak mi lenne jo realis stopszintje?
Most kethetes tavlatban.
20k alatt?
az mar morbid 5%.
nem én is szok pesszimista lenni, de modntam, hoyg szvsz felfelé áll, ha nem így lenne már rég kicsaptam volna az össz pozimat. Máricus áprilisi dolgokat kell visszakeresni. Akkor is jöttek a leminősítések meg minden, hogy visszamegyünk a békasegge alá stbstb. aztán persze nem az lett. Persze akkor is alacsony forgalmú napok voltak.....
Nyugi szólni fogok neekd hogyha pesszimistára fordul a piaci gondolkodásom.
Koszi Lau a felhomalyositast!
Szia Cst! Te keptelen vagy pesszimistan gondolkodni?:)
No nem baj. En szivesen halgatok rad long pozibol.:)
Legyen igazad!
Csak tudnam mi a rakot kezdek maajd ha tenleg jon a maci hangulat jovore.
tja... was kann man schon sagen? szeretnek piaci ártól kedvezőbben kötni az emberek, és ha x-el kedvezőbbet (nekem előnytelenebbet adok) akkor x+(3-10)-zel kedvezőbb kéne nekik - húzzák a mézesmazzagot, de én nem megyek utána, csak ha muszáj - zárónak úgyis vmi pofátlanul alacsony záróárat adok meg, majd holnap újranyitom :)
Sziasztok!
Elfoglaltság miatt msot jutottam ide, uhh rem sokan velevettek ottan lenn a molba, legjobb amik jönnek és ócsóé megvezsnek mindent a magyar meg megint nézhet ki a fejéből:))kivéve persze aki jól fundálkodott. Richi megy a juuj de rossz papír, pedig az égatta eg yvilágon semmi rossz nem történt, dolcsi jó minden jó vissza megy az még, csak msot beparáztatják a remegőkezűeket, hogy majd ottan fenn 42 körül odaadják nekik...
TIPPSAROK