"Most szűkszavú vagyok (komoly lelki okai vannak), de sztem még "kinövöm", s akkor bővebben is beszélhetünk. "
A lehető legjobbakat kívánom Neked.
Törölt felhasználó2005. 12. 06. 08:19
Kedves Arp!
Köszönöm az elismerő szavakat!
Nem vagyok én tudója semmilyen nagy dolognak, mi több: a nagy okoskodások közepette a korábbi nyereségeim el is vesztek, bár ez nem gátol abban, hogy másoknak tanácsot ne adjak.
A táblázat melletti kis magyarázat, illetve a cc-ben lévő kis dolgozat az összes (leírható) tudományom, de azokat is inkább továbbgondolásra, esetleges használatra szántam.
Most szűkszavú vagyok (komoly lelki okai vannak), de sztem még "kinövöm", s akkor bővebben is beszélhetünk.
Üdv:
afffrancba!!!!!!!!!!! átcsúszott a jövőből a január 15-i záró bux!!! hiba van a mátrixban.
bocs mindenkitől, akit megijesztett, de le kellett lécelnem egy kis időre, mire visszajövök meg már ilyenek történnek. mióta az orákulomot lecserélték, az IEB sofware is folyton vacakol N/A jelzésekkel... 1000 bocs. sajna sok dolgot kell változtatni, és néha ez jön elő...
A TDC ártatlan, a BÉT küldött hibás adatot, amit minden adatszolgáltató beszívott.
14.58-kor a BUX aktuális értékében a BUMIX értékét küldték, ami nagyságrenddel kisebb. :D
TIPPSAROK