Igazad van Arp. Miden tiszteletem a tied, es egyetertek, csak egy gond van tod. Nincs manim. Magyarul a napon tuliakkal is keresek, de nem annyit mint a TDT-vel, persze nem is bukok annyit ez igaz. Megigerem ha elegge fel lesz toltve a kassza akkor nem szorakozok, hanem beulok egy poziba es kivarom rendesen. De ettol fuggetlenul is tokig vagyok MOLlal napon tulra, meg boven 21k alol. Csakhat nekem is kel valami moka.
Azert vicces hogy pont a Lynyrd Skynyrd - Sweet home Alabama-ra ertuk el az 500-at.
Mondom en hogy Forest Gump...
Eszembe jut Forest Gump, amikor elkezdett futni, es azt mondta:
"Ha mar ilyen messzire eljutottam miert ne futnek tovabb es tovabb"
Es az oreglany valasza:
"Es csak futott futott bele a vakvilagba?"
Forest:
"Igen"
Na ez van most a MOL eseteben nalam. Varok hogy mikor farad el vegre, de talan meg csak az egyik oceanig jutott...:)
Mit tippelsz arp?
Majd akkor leszek tiszta nice and clean ha eladtam megfelelo aron. Ami mar naggyon kozel.
De valoban kisse jobb ahangulatom mint mondjuk 11 korul.
Egis -nél bejött amire gondoltam, kellett már neki egy kis korrekció túl sokat jött fel 1 hónap alatt ( közel 30%)
Ezért továbbra is tartom, hacsak nem jön ki valami váratlan rossz hír (ami nem túl valószínű), akkor mindenképp 23 fölé várom.
A héten megmutatatta hogy erős a papír, széllel szemben is tud menni.
Szerintem december inkább bull mint bear.
Tippjeim:
gyógyszeresek: Long (pozi)
Mol: Long
bankosok: Otp jóégtudja, de most elég szarul néz ki, akár még be is önthetik. (de ha bull hangulat lesz, akkor ez is UP)
Fhb: Ha el tudna szakadni ettől a rohadt sávtól, ami fogja, akkor mehetne is fel végre, 1350 alá nem hiszem hogy leadnák rövid távon, szóval reményeim szerint : Long (pozi)
TIPPSAROK