Érdekes dolgot feszegetsz - észrevételeid nagyon jók.
1Tancs szintek?
2 Mennyire várjuk a Buxot?
1. Tancsszintek - az aranymetszés 1,618-as szintjei. Itt ütközik ki a módszer hibája. Írtam róla a Bobi bácsi topikban. Lehet a szint alapján a tető 29.900 is meg 26550 is. De azért, hogy ne legyen ilyen szép az élet szerintem egyik sem lesz - belátható időn belül.
2. Én is matekozok, hogy mi várható a BUXban, meg kell várni, hogy lemenjen az OECD bull utólsó korrekció előtti köre (ebben vagyunk most) - ez időbe gyors lesz térben pedig kiterjedt. Az ő korrekciójukkal inkább a 17.000- 18.000-es Bux szint lesz a reális.
Ha minden jol megy asszonyka dolgozik, elvileg en is, de a fonok is, igy tozsdezek. Viszont otthon, marmit a szuloi haz kornyeken akadnak gondok, szerencsere nem tul nagy. Pl anyum tegnap sikeresen osszetorte az otthonhagyott kocsimat, de szerencsere nem let baja. Meg hasonlo aprosagok. De mindegy. Szerintem kisse elfoglalom magam hirek olvasgatasaval, bar nem mintha attol megnyugodna az ember...
Na jo.
Hatradolok, es figyuzok, probalok felnoni kisse.
Sok széplelkű magyar befi!Azok, kik hisznek még a mesében várják a Mikulást.
De a bull határon túl maradt.A kisebb papírok szenvedése, egyesek elvérzése (syn,rába),mintha azt sugallná...macicsali van?
Talán 1-1 papír, ha veszi a bátorságot(erőt),hogy széllel szembe menjen esetleg.(Egis,Richi v. kisebbekből Foti,Plast)
Szvsz a klasszikus Mikulás-rallyból kimaradtunk!
Ezt a szüttyögést lehet már csak a legelszántabban shortolók zárásai fogják piszkálni év végéig.
Sajna az okok miatt (makro,pol) a szokásos év eleji rallyból is kimaradhatunk, a tavaszi long meg a választások miatt zaccos.
A vola miatt azért a végén megjegyzendő,tancs még 30K-ra várja a BUX-ot!
Vkinek, vmi stabilabb meglátása ezekről?
TIPPSAROK