20600, nem?
Koszi a mailt Cst. Ram fer.
Kisse idegbeteg vagyok mostansag, es ez nem tesz jot a tozsdere sem. Kssse osszejottek a dolgok. Maganelet es tozsde... Ez nem megy egyutt.
A baj csak az hogy nem tom melyiket adjam fel?:))
Szerintem a maganeletet...:)
kave megvolt. Feldoboz cigi megvolt.
kis programozgatas excelben megvolt.
Fejmosas megvolt.
Es most a 900-at verdessuk.
Szerintem mindjart zuhanyzom is egyet.:)
Én 20.800-ról ülök elvileg dt. longban. A 20.900 elég kemény ellenállás neki, azt kéne átvinni,aztán akkor már szabadabb lenne az út felfele. Reggel szerintem sokan beshortolták, ebben bízom... :))
elnokúr, szívj el egy cigit, igyál egy kávét és kicsit nyugodj meg:)ha ennyire túlpörögsz még szívrohamot kapsz itt nekem
rést betöltöttük így már nemm kell azon aggódni az emelekdés során hogy húúú ott az a rés azt még vissznézhetjük, már nem mert már nincs rés:))
Ebben lehet valami, de akkor is valaki hatarozottan egyszerre kidobott 15k-t. Ez cirka kacir 300 milka. Ez aggaszt egy kicsit. Most meg mar elfogyott a lendulet. Hogy pluszban zarunk az nem vitas, meg tan 21k felett is, de hogy a 3% felettrol inditott longom mar tuti buko az 100, hacsak nem csinaljak megint azt mint tegnap az utso 10 percbe. Abban azert remenykedek hogy egy paran szepen beshortoltak nap eleje, es igy meg felranthatjak du.
Amugy itt szakad az angol eso...
Kicsit mas dolgom volt, mire viszajottem latom hogy valamelyik full joindulat lenyomta 600-ra. Melyik volt az?
Megolom!!!!
Valaki megint olcsoert akart vasarolni?
TIPPSAROK