Dax, Egy kérdés!Most jutottam hozzá egy kissebb-nagyobb összeghez!Szerinted a molba jó beszállási szint ez,vagy visszajön még 16200-ig mielött 17k-t megcélozza!
ja csávokám azzal hagyta abba az orjongést, hogy felirja a rendszámot... de a dühöngő kocsiján bezzeg nagyon nem lehett mit felirni, mert nem volt rajta rendszám...
ez a mai magyar közbiztonság... enny it a rend őreiről... és ezeknek kellene biztositani a mi biztosnságunkat!!! ha nem lett volna rendőr akkor is gáz a sztori, de igy???? erre varjál gombot!!! csoda hogy miként vélekednek rolunk az euba, vagy hogy NYben azt mondjánk ránk hogy lepusztult balkáni ország vagyunk, korrupcióval és a bunozés melegágyával...? ez azért elég géz, nem de???
kicsit OFF lesz, sorry! ment a 2/an tegnap... előtte 2 kocsi 70el mentek srác sietett,90el lehet menni, hely volt, elkezdet előzni az elsőt,erre a másik felgyorsit és rááll az előttelévőre... türelmes a haverom, visszaáll mögé,biztos előzni akar ő is... egy idő után ujra kezdi az előzést, mert lemaradt a kocsi az előtte haladótól erre, ripléj, csaj megint tövig nyomja a gázt, felzárkozik, megint nincs hely.... anyd... és még mindig 70 a tempo, rgo a csaj szándékosan szivatja... megvárta mig van hely és megint elkezdett előzni a csaj megint rohogve eljátsza amit már 2x,haver elszállt, elkezdett behuzodni a két kocsi közé,nagynehezen sikerült is neki,de elkég necces volt mert szembe már jottek,erre ő rá áll, de ha volt köztuk 20centi akkor sokat mondott... na, nyomot egy laza féket,hogy hagya abba a csajszi, erre jobban ráállt, nyomott még egy féket, de már erőssebbet... ere a csaj melletti srác elkezdet kozépsőujat mutogatni,stbstb... haverom még mindig nyugodt,2sáv lett lehuzodott jobra és integetett hogy menjenek mellé,de szohoz már nem nagyon jutott mert elkezdték lefele tolni, qvanyázni,stbstb, állj félre leverlek, sbt,stb, figyelj, most jön az extra!!!!! a duhongo csávo eliveszi a JELVÉNYÉT!!!!RENDŐR VOLT!!! ember,rendőr!!!! na ez a nem semmi....
megkaptam, felraktam! jo reggelt jo szurkolást! Olyan sztorit mondott a haverom, hogy azt hittem lehidalok bakker... eskuszom most már biztos vagyok benne hogy ez nem is magyarország hanem szerbia és a hárboru kozepén vagyunk...
Törölt felhasználó2005. 06. 07. 08:58
Bpmcwap,elküldtem a molit,meg a borsit dobd már fel légyszi
a molban meg volt a vissza teszt ahogy írtam(16210)remélem sokan tették a dolgokat,és várják a pénz esőt(csing,csing) Ho lnap közkívánatra borsi,és mol chart :))
Volt 7500 környékén is az OTP. Szerintem még mehet fel. Bár most már én sem mernék venni. Sőt olyan 6700-on eladnám, ha semmi befolyásoló hír nem jönne ki. A Borsodchem még simán mehet feljebb. Ez is nemrég még 2600 felett volt. A negyedéves jelentése nem indokolta, hogy így lement. 2450 Ft teljesen reális ár - szerintem. Ma bejött minden, amit írtam. MOL, BOci, OTP emelkedett, EGIS, Richter esett. Bár a Richternél ha figyelembe veszem az osztalékszelvény hiányát, akkor lényegében tartotta magát.
otp, hát innen már biztos nem túl jó vétel, de akinek lenntebről van annak nagyon jó most:) otp-vel egyébkétn egy bajom van csak, méghozzá az hoyg fingom nincs hogy miért emelkedik....
Falsh , az utolso mondatod cuki volt, es legelabb valami megmosolyagtatott vin napjaimban. Nekem az ilyen grafikonokrol mindig a bezuhee jut eszembe, de itt allandoan sponzoraljak a 310-es szintet, mintha a FED allna e mogott.
TIPPSAROK