Már elég régóta tököl a 4600- oszi nélkül 4000-4200 közötti szinteken. Közben meg megy az értékesítése is (apv pakettje). Szerintem ha 5000 nem is lesz, de a 4500-4700 szintekre felmászik. Én vettem ;)
Ja, a fák meg az égig érnek, és a kakukkos órám meg berreg!
Törölt felhasználó2005. 05. 30. 16:06
Szerintem ezekben van a legnagyobb növekedés.Csendben gyűjtik is öket rendesen. szerintem! Antenna 60napon bellül 4800-5000 TVK őszre 8000 szerintetek?
Törölt felhasználó2005. 05. 30. 14:29
hmm érdekes nap lesz ez a pplast szempontjábol nagyon érdekes:))
elküldtem bpmcnek mailba a lényeget, mindjárt felteszi az oldalra, gondolom. kitépem ha mennyiség kell, méghozzá a cég 9,6%a mert itt legalább tud venni amennyit akar de az opcios program a lényeg
a puffert most írtam le először de akkor hanyagolom ha úgy jobban tetszik. daxkoma: te kitépnéd a könyvet ha mondjuk úgy döntesz hogy zsákolsz egy nagyobb adagot? erste koma aktívkodik tehát... te mióta ülsz benne?
Gombockoma! Kis tétel? Hol? Az ilyen puffer hülyeségeket meg el kell felejteni!Az 1300nál volt! De egyébként annyit emlegetitek a puffert hogy hihetetlen! Az erste koma nem viccel!
gomboc, ha megnézed a grafikont akkor láthatod, hogy 2 hónapig cücsült a papír ezen a szinten 1410 és 1450 között, nem volt eladó!!!!!vevők voltak de eladó nem sok és gyakorlatilag alig volt kereskedés a papírban 1500 alatt se votl sok eladó valszeg ezáért viszi felfele, mert mitn láthatod 1500nál már volt bőven eladás
ezek a vételek a pplastban számomra kicsit gyanúsak. miért egy ilyen napon és miért így vásárol? 1. illikvid nap, kis tételekkel is fellöki az árfolyamot 2. egyszercsak kiveszi az eladókat a könyvből ahelyett hogy pufferelne, várná amíg újra felépül az eladói oldal, stb ezzel együtt technikailag nagyon jól nézne ki ha átvinné a 1510et és kilépne a bázisból. nekem tetszik a pplast bázisépítgetős megfontolt növekedése de ezt a mai napot nem értem...
TIPPSAROK