werkaz! Igazából ha már várakozás, akkor az elemzés szerint a 11700 az én várakozásom. De ez elsősorban egy TA elemzés lehetőleg kevés szubjektivitással! T ancs pedig soha sem várt 20.000 feletti BUX-ot, csupán azt mondta, írta (szintén az olvasói elemzések között-olvasd el!) hogy amennyiben 20.000 fölé megyünk, akkor az elmélete alapján 29.000-ig kellene mennünk. De ez csupán elmélet volt, nem pedig várakozás az én értelmezésem szerint!
Mindenesetre tetszik hogy ez a várakozás. :)) Remélem jó sokan beleültök shortba, csak hogy laasítsatok egy nagyobb esést :)) Tancs, ha jól emléxem Jan. körül még a korrekció utánra 20 E fölött buxot is elképzeltél.(24 ?) Pedig ez az eddigi esés nem is olyan hűde, mégis megváltoztatta a várakozásaidat ? 14500.. hm mi is kell ehhez ??? 12000 alatti mol, 5000 alatti OTP ? hmhm.. azért abban már szkeptikus vagyok.
Tancs! Múltkor szidtuk itt a kertedet, mert elvesz tőlünk! :) A magánszféra duvra megsértése lenne, ha megkérdezném, hogy hobbikert, vagy veteményeskert-e? (vegyük úgy, hogy megkérdeztem)
Az időtáv megítélése szerintem mindig szubjektív! Mikor egyesek 10 éves trendről beszéltek, (amit én egyébként nem hittem igazán), akkor ez csak középtáv szvsz.
Ny.Janos, szép munka :). És egyetértek a korábban hozzászólókkal a választással kapcsolatban. Simán elképzelhető: 1. nyári pangás, le 14500-ig 2. őszi-év végi vételek, visszakorr. 16K köré-fölé 3. 2006 eleje: go down. Bár nem tudom, 1 év még középtáv? :) Mindegy, a 14500 valószínűnek tűnik a gyorsok után.
Nekem speciel így május elején a 17K visszatesztelése lenne a meggyőző a jelentések előtt,aztán nyáron minden adott lehet akár a második (brutal)lecsorgáshoz is.
Sziasztok! Borsodchemről mi a véleményetek? Technikai alapon? Fundamentálisan? (alacsony a P/E Erste elemzése alapján a külföldi szektortársakéhoz képest). Pénteken vettem, szerintetek hibáztam és esni fog? Hosszú távú célárak? Hogy tetszik a hegyibeszéd:)?
Ny.janos! Gratulálok az íráshoz, engem meggyőzött - ez persze ellene szól:) Múltokr írtam, hogy short záráson gondolkodom ... elvettétek tőle a kedvem:) Most látom csak, milyen csodálatos dolog, ha valaki nem hisz magában! :)
Terrasini! Te vagy sík hülye vagy és az "istenadta népet" is annak nézed, vagy egy naiva. Egy-két jóhiszemű, szerencsétlen balekot biztos sikerült beugrasztanod, ami, ha tudatos volt, akkor nagyon gennyes dolog, nem gondolod? Üdv!
Terrasini!! Inkább használj okos stoppot, mielőtt még nagyobb lesz a bukód. Minthogy badarságokat írogatsz, olvasd el, mit írtam az Econet esés okairól az Econetes topicodba.
Olvastam, és köszönöm az elismerést! Az a gond, hogy ilyen távlatokban nem lehet sűrűn ilyen meglátásokat tenni! :) A rövidtáv meg mindig túl bizonytalan.
TIPPSAROK