Tancs! Esésnek nem sok helyét látom most. Lassan jönnek az eredmények, a Mol-t megtartotta a 15900-16000, OTP le sem nézett a 6k-s szintre ami azt jelenti, hogy nem sürgős az eladóknak. Gyógyszerekben meg semmi aktivitás.
Szia Katalin1 ! Tapasztalataim a Matyi osztalekrol.Tavaly nekem is volt benne reszem.Akkor meg 20 % osztalek ado terhelte, az iden mar 25% ami nem mellekes a papir arazasaban. Tavaly peldaul az utolso 2 napon huztak mag olyan 790-rol 865-ig. Aztan masnap vissza 800 korulire.865-nel aladtam felet, lassuk milyen is az amikor a reszvenyes osztalekot kap a reszvenyei utan ( hat elmondhatom, hogy szivas, de Starub Elek fenymasolt alairasaval ellatott osztalekfizetesi igazolasat itt tartom buszken a falra kiszogelve ) , bar eladtam volna az egeszet. Iden nem tudom meddig huzhatjak, mivel majus 23-ig forog a papir szelvennyel sem azt, hogy szelveny vagas elott melyik napon lesz a leginkabb eladasra szanhato a papir.A 25 % oszt.ado azert biztos benne lesz a kalkulaciokban. En a nagyobb emelkedesebn szornam ki. Hangsulyozom ,EN. udv;
TIPPSAROK