Nos cst?? matgab hívő vagy már? Azért érdemes megnézni abeírásom időpontját, meg az azt követő mélyrepülést...Most, hogy voltam egy 1 órás meetingen, már én is sokkal jobban hiszek a matgab-izmusban ,mint valaha...Eddig azt hittem, hogy csak a magyar tőzsdére van ekkora hatásom, de hogy az amerikai gazdaságot is beborítják egy minimális vételem miatt, csak azért, hogy egy 5 percen keresztül se érezzem magam nyerőben azt nem gondoltam volna...:)
én csak 1 vmit nem rétek, ott volt neki vehette volna meg a részvéyneit, 10es pakkal elvitte volna délelött 280ig simába onnan meg már úgyis tovább nyomják, de nem ő 16.20kor rakja be a vásárlói kedvét.... hmmhmm...
Hát matgab, ez a borsó nem szeret téged ... Ha nem írtad volna le, hogy ma vettél hozzá, nem hiszem el, hogy ekkora hatással vagy egy részvény árfolyamára
Törölt felhasználó2005. 04. 28. 16:12
na vkinek meglett az 1db részvénye!:) ki az a szerencsés?:))))
MOL-t rámborították 16100-on.Szerintetek adjam ma vissza vagy most már tartsam meg inkább.Egyenlőre limittel berakom,de félő,ha 16200 alá zárunk akkor valszeg holnap is búvárbéka lesz...
hát érzésem az nekem is van. mivel ez a pletyó már kezd szakállat ereszteni, meg sörhasat, a telhetetlenség meg nagyon randa tulajdonság, sajgó szívvel realizálom az eddigi nyereséget. így legalább nem kell tovább tűkön ülni miatta. majd lesz helyette vmi más, amiben vároma csodát
TIPPSAROK