be-e! hát akkor újra veszek, 6070-n visszaadtam ekkora nyerőt egy óra alatt mégsem hagyok benne... szóval már nincs molotov! majd veszek, ha újra eljön az ihlet!
igyekszik az ember.... vásárolni, vásárolni különben nem pörög a pénz, csődbe megy a sarki fűszeres,a fuxos józsi a plazaban, és akkor ki fizet adót, és miből lesz állambácsinak pénze? félelmetes ha nem költessz eleget befuccsol minden.... úgyhogy buy, buy....
én azt kérem a mikulástól.....:) ho gy végre a phylaxia induljon meg a 100Ft felé!!! különben beveszek 1 doboz HUMETr-t pár korsó Heinekkennel és részegen megállok 1 MOL kútnál tankolni, ahol a lepukkant Matáv fülkéből felhívnám a Nabit hogy küggyön 1 buszt mert részegen nem érek be a nőmért az OTP-be....
Akár szép karácsonyunk is lehet, ha mindenki beteszi a fa alá a megvásárolt értékpapírját (saját fája alá) De ki vegye a fát, én ezt a fontos dolgot sem bíznám a Járaira vagy a Lászlóra...
Sziasztok! Körte szavait folytatva: Én ma Richter-t vettem és nem vagyok hajlandó eladni, amíg szépen fel nem húzzák. Legalábbis most így gondolom. :) Ez az ajándékom. Majd berakom a fa alá... :)))
Pedig nagyon keserűnek és indulatosnak tűntél, holmi értékpapírokkal kapcsolatos árfolyam nyilatkozások miatt (de szép mondat vót). Kijelentem, hogy ma vettem végre molt és matávot (piacon és nem a minimumon, igaz nem is a maximumon) és veszteségben nem vagyok hajlandó eladni őket! Szóval akkor én most AAAA-t mondtam :).
Kedves mindenki, Szerintem félreértettetek. Nincs bennem semmilyen harag vagy keserüség. Lévén, hogy jelenleg nincs papirom. Bár nagy a kisértés (behalt emelkedő trendek, éves és mindenkori minimumok, támaszok áttörése) a vételre :-) Pusztán csak arra akartam kilyukadni, hogy aki A-t mond,mondjon B-t is. Tehát ha valaki vételre buzdit, az akkor se legyen csendben, amikor esik a papir. Vállalja,hogy x áron eladtam sajnos veszteséggel (vagy nyereséggel).
Kedves Peti! 1445-ös átlaggal ment belőle tegnap is 30-40 milla. Még mindig nem bírtál kiszállni, ha ennyire ellenzed? :)) Megnyugtathatlak , még megvan az egész, bár 1490 felett beleadtam volna az 1400 alatt gyűjtött zsetonokat, dehát nem ment addig! koistvanhoz csatlakozva: Te nem látod, hogy az egész piac esett? De tényleg én is hibás vagyok, mea culpa, mert ha figyelek 16:29-kor, és nem épp egy cikket olvasok, akkor biztosíthatlak, hogy 1440-en zárunk, ami az 1445-ös átlaghoz méltóbb lett volna. Na majd ma visszamegy talán, addig is tedd rendbe a devizapiacot, az sokat segítene...! :)))
Szerény véleményem, szerint venni kell továbbra is, ahogy esik a piac, egyre csak venni és venni... Nem tudom, hol az alja, de szerintem senki sem tudja. Más országok Áht-ja és devizája sincs sokkal jobb helyzetben (csak kevesebb diletáns ül a pulpitusnál!?). Hadd csinálják ki egymást a devizások, kicsit magasabb lesz az infláció, na és!?
Szép jó reggelt Mindenkinek! Ezt a címet én kezdtem még tegnap előtt,- úgy látszik a kérdőjelet nem kellett volna odatennem. Mára:Ha a bux trendvonala ma kb 8750-nél van, akkor tovább eshetünk, de a Ft-mizéria lesz mindenképp a meghatározó. 2., " Venni akkor kell, amikor amikor a piacot temetik"....?? Ti mit vártok? Üdv.:
Jo reggelt mindenkinek! Peti: I tt arrol van szo, hogy a tapasztaltabbak elmondjak a VELEMENYUKET a kezdoknek, amibol aztan mindenki azt fogad meg amit akar, mert mindenki a sajat donteseert sajat maga felel! Ja es semmi sem biztos, csak egy dolog... . Altalaban a 3. nagyed jelentesei utan a december 6-ig tarto idoszakot mikulashossznak is hivjak, mert alt. a reszvenyek jol szerepelnek! Ugy latszik azonban nem ebben az evben! Szoval a tozsdezes is olyan majdnem mint a lotto! Vagy bejon vagy nem!
TIPPSAROK