Körtének(mint mindig) remélem most is igaza lesz. Ha a rendkívüli tételektől megtisztítjuk az eredményt, nem is olyan nagy durranás. Én kiszórtam az össze MOL-om, helyette Matávból bevásároltam. Hajrá Körte, akarom mondani Matáv!
mol minek szállna el, jegyzés lesz még több közkézhányad, majd a jegyzés után max... viszont ami nagyot szólhat: matáv, pplast kicsit emelkedhet: syni, démosz
Törölt felhasználó2003. 11. 14. 11:58
Huu de kár hogy nem történik semmi....Pedig ennyi jó hir utan nagy forgalomnak és emelkedésnek kéne következnie
Köszönöm Korte! :) Tehát vásárolni inkább a hét elején érdemes?
Törölt felhasználó2003. 11. 14. 09:23
Kedves Laurion! Kb. 2 hónapja vagyok az Equitasnál. Azon gondolkodom, h. utalok még pénzt a számlámra, mert megtetszett a tőzsdézés. :))) Odafelé tudom, h. símán megy a dolog, de majd amikor szeretném visszakapni a pénzt, akkor ők is símán visszautalják? Nem tart sokáig a dolog? (Megbízhatóak?)
hát igen 10 év tapasztalat, sokat számít... ma lehetett a kaszához járulni, szépen... na de mit hoz a jövő, és mit válaszunk a "hatalmas" piaci kínálatból! hol találunk sztorit?!
Kedves Korte! Valóban felment 3 ezer fölé az OTP, de aztán szépen le is nyomták az árát. Szerencsére halgattam rád, s még időben értékesítettem. Köszönöm a megjegyzéseidet. Valóban be szoktak jönni. :)
TIPPSAROK