Hogy mi lesz a héten? Én jelentős pozitív elmozdulásra számítok. Talán végre a Matáv igazi húzópapír lehet. 800-ig várom a hét végére.
Törölt felhasználó2003. 12. 07. 15:01
Nagyon uncsis most ez a Tippsarok.Pedig szeretem olvasni.Senkinek nincs semmi infója, amit megosztana velünk?Mi újság a karácsonyi bulival?Laurion!Olva stad a cikket a Phyl.-ről?Mi a véleményed róla?
Törölt felhasználó2003. 12. 05. 16:53
Azért a végére összejött egy kis mikuláshossz, föleg a ricsiseknek. Sajnos a Ft megint bezuhant hétvégére 270-ig. Járai és Lászo kap a krampusztol egy virgácsot, és persze egy-egy felmondolevelet. Jo hétvégét mindenkinek Sziasztok!
Bizony, bizony Körte! Az én kis Richterem. :( Már hányszor vissza akartam venni, de féltem, hogy vége az emelkedésnek. Most meg már szinte megfizethetetlen. :) Ez van! Nehezen ugyan, de túltettem rajta magam. :) Jó hétvégét mindenkinek, hétfőn találkozunk! Sziaszt ok.
Köszönöm Laurion a bíztatást, de addig csináljátok, míg elpirulok. :) Mielőbbi gyógyulást kívánok Körte! Én is vettem OTP-t 2559-en, remélem jó a megérzésünk. :) Tartogatod, vagy amint emelkedik visszaadod?
TIPPSAROK