A Takarék Jelzálogbank 2018 első félévében - nyolc éve nem látott - 4.9 milliárd forintos adózás előtti és 4.1 milliárd forintos konszolidált profitot ért el. Az elemzők második félévre további eredményjavulást valószínűsítettek. A jelenlegi árfolyam emelkedés mögött én azt gondolom, hogy elsőldlegesen a valószínüsített további eredményjavulás állhat. A tényleges 2018 évi eredményről a Bét szerint az éves jelentésében számol be a bank melynek közzétételi ideje 2019 április 26. Ha addig a '"gigabank első része is meglesz" az valóban további szép árfolyam emelkedést eredményezhet.
Ennek a papírnak majd március után lesz meg szerintem a tényleges értéke - amit én 1.000 Ft fölé várok. Persze, a tévedés lehetősége sem kizárt, ezt nehogy valaki készpénznek vegye!
A lányomnál Angliában töltött boldog 11 nap után kívánok mindannyiótoknak jó egészséget és pozitív izgalmakkal teli, sikeres 2019-et. Ahogy látom, semmi nem rengeti meg a belső stabilitást)))((((. Usszunk a hullámokkal és bízzunk a felemelkedésben. Legyen ez a mi évünk!!
TAKAREKJZB