Hát én is ott akartam. Elmentem tölteni egy kólát és mire visszatértem már ment lefelé. Mentem volna inkább a Toka után a presszóba, minthogy beleveszek délután. 😆
Jó Neked, ott kellett volna eladnom, akkor még kicsit pluszban mentem volna el. Így ugyanott vagyok ahol tegnap, most persze belevettem újra, megpróbálom behozni az önhibámon kívüli veszteséget.
Nálam elismeték, bemondták, a hangfelvételt készült. Az ügyintéző bemondta. Ő javasolta, hogy adjam el és úgy nyújtsam be a kártérítést. Nálam annyi a különbség, hogy mikor visszavontam az eladást akko ragadt meg és "visszavonásra vár" állapotba került. Nekem a telefonban elismerték, hogy ők hibáztak. Felírtam a nevüket, hívásazonosítót, mindent. Majd ma meglátjuk, hogy mit lépnek. "Pár" milliós károm lett. Azt szeretném elérni, hogy amennyiben vettem a részvényeket és amiért eladtam azt a különbözetet fizessék ki. Semmi többet. Meglátjuk.
Tudod mennyi ilyen volt 2017ben Opus/konzum rallyknál??? Milliókat "buktam" a nem teljesült/bragadt vételek és eladások miatt Válasz az OTP-től, hogy ez nem DT rendszer, ha dt-zni akarok menjek máshova
Privát üf.vagyok felhívtam őket én is,hogy csináljanak már vmit.Közölték velem,hogy semmi nemű felelősség nem terheli őket a digitális hibákból kifolyólag.Hülyének néznek,mondjuk nagyon kedvesen teszik.
Megosztanék egy esetet tanulság miatt: 1600nál benyomtam az eladást és ott meg is lettem volna délelőtt, akkor mentünk mint a meszes aztán a legtöbb takarékbankon kívüli banknál összeomlott a rendszer... És akkor jött a rendszerhiba és zutty, amikor rányomtam az eladásra "beragadt" a részvény. Órákig nem tudtam eladni. Közben lepattant 935ig, de amíg ez a dráma ment többszöt hívtam az ügyfélszolgálatot, panaszt tettem, kártérítést kértem, a bank hibája volt, informatikai hiba, majd a végére már direkt intézkedtek, hogy a "dugómat" kiszedjék az informatikába. Mire ez megtörtént 1600-935-1350ig ment :D el tudtam adni minimális veszteségen, illetve azóta már újra vettem de megyek jegyzőkönyvezni a bankba + kártérítést nyújtok be. A bank azt mondta, hogy adjam el és úgy tudnak majd veszteséget számolni. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz ebből az ügyből. Azért osztottam meg ha más is járt így akkor ne hagyja. Hajrá!
TAKAREKJZB