ma jöttem haza az előbb lementem a mammutba gyanús volt, elkezdtem számolni 3 füstös család volt a media marktba a mosógépeket tanulmányozták pakik lehettek gondolom túristák
800.000 alkoholista van az orszagban. Akkor most a magyar alkoholista? Attol meg hogy kiemeltel par nagyszeru muveszt az nem jelenti hogy csak ennyien lennenek hasznos tagok. Nekem volt tobb ismeresom is aki roma volt es teljesen normalis tagjai voltak a tarsadalomnak. Volt munkatarsam is roma aki semmivel se logott ki a tobbi kozul. Es persze nekem is loptak mar el romak kabatot vagy fat apam kertjebol. De lopott feher ember is allatott tolunk es atverni tobb feher ember probalt mint roma. Szoval azon kivul hogy te 98% ban allapitod meg a "rossz" romakat csak azert mert 10 hires romat tudsz felsorolni attolmeg joval tobb tudott normalis eletett elni.
A státusz megszerzése után, az állampolgárság megszerzéséig, a magyar állampolgárok jogai illetik meg, kivéve választójog. " Ejnye, bejnye! Hiányos az ismereted! Magyarország határát nem lépheti át azzal a személyivel amit kap.Nincsen szabad schengeni mozgása! Ezt a lehetőséget sem biztosítja a menekültstátusz! Olvass utána ha nem hiszed!
" no ez az amit szerintem mi nem tudunk kívülállóként pontosan megítélni,
hiszen nem vagyunk titkosszolgák és nem látunk bele, konkrétan hogyan
megy ez, mennyire amatőrek vagy éppenséggel mennyire professzionálisak
az elbírálók és az elbírálás szempontjai. legalábbis én így látom" Akkor olvass egy kicsit. https://mno.hu/gazdasag/nemzetbiztonsagi-kockazat-a-kotvenyuzlet-2396355 " Lapunk úgy tudja, hogy a Belügyminisztériumban ma már kendőzetlenül
beszélnek a letelepedésikötvény-program nemzetbiztonsági kockázatairól.
Ez nem is csoda, hiszen a külföldi állampolgár gyorsított eljárásban,
egy hónap alatt kapja meg a letelepedési engedélyét a Bevándorlási és
Menekültügyi Hivataltól. A magyar hatóságoknak és titkosszolgálatoknak
mindössze húsz napjuk van a külföldi nemzetbiztonsági ellenőrzésére, ami
még a világ legfelkészültebb titkosszolgálatainak is teljesíthetetlen
feladat lenne. Az sem könnyíti meg a hatóságok dolgát, hogy az erkölcsi
bizonyítványt ott kell beszereznie a külföldinek, ahol a Magyarországra
történő beutazását megelőzően lakott. Ahogy lapunk beszámolt róla,
korábban ezt használta ki egy korábban jogerősen elítélt orosz
állampolgár is, aki egy karib-tengeri adóparadicsom, Saint Kitts és
Nevis hatóságától szerzett be erkölcsi bizonyítványt. Vagyis azáltal,
hogy nem az állampolgárság szerinti hatóságtól kell a makulátlan
előélettel kapcsolatos igazolást a külföldinek beszerezni, hanem a
lakcím szerinti hatóságtól, könnyen kijátszható a szabályozás. Elég csak
egy adóparadicsomban lévő lakcímre bejelentkezni, máris igényelhető a
patyolattiszta erkölcsi bizonyítvány." Szerinted 20 nap alatt, egy a magyar hatóságok számára ismeretlen kérelmét, az ő távollétében mennyire lehet komolyan kivizsgálni? Egy olyan országban, ahol egy itt született és élő állampolgár erkölcsi bizonyítványát is 30 nap alatt bírálnak el?
Ki dönti el, hogy ki kicsoda? Te? Én? Soros? Akkor miért tartjuk fenn azt a hivatalt ha te akarod eldönteni, hogy ki kicsoda? Látom a kérdéseket kerülöd.
A menekült igénylö, az eljárás lezárultáig köteles együttmüködni. A státusz megszerzése után, az állampolgárság megszerzéséig, a magyar állampolgárok jogai illetik meg, kivéve választójog. A mozgása nincsen korlátozva. Mindenben magyar állampolgárnak minösül. Az állampolgárság megszerzése után pedig szavaz is. A 3000 muszlim. Ami csak egyre több lesz. És nem soros miatt és nem genf miatt. Elbírálni kell, nem elfogadni. Te hozzáértö, te.
Had kérdezzek már én is valamit. Mi alapján ment fel egy bíró egy nyilván bűnöző embert? Másodfokon meg egy másik bíró elítéli. Mi alapján ítél el egy bíró egy nyilván ártatlan embert? Másod fokon meg egy másik bíró felmenti. Mindenki ugyanazt a sulit járta ki.
Igen, azt vitattam! Szerintem nem volt joga ebben a kérdésben! A bíróság szerint pedig igen. Azt pedig végképp ne boncolgassuk, hogy az áthelyezési döntésük üti egy másik szabályukat.
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen