Penteken es Hetfon is vasaroltam egy kis GLD-t,de ez inkabb csak rovidebb tavu speki pozicio mert tulsagosan magas %-ra emelkedett a cash aranya a portfoliomon belul; ha a kitores behalna konnyu tole szabadulni, ha pedig a kitores 1 ujabb savot eredmenyezne akkor pedig addig is lehet 1 kis penzt keresni amig mas lehetoseg nem adodik a piacon.... Ezustnek meg kell nehany nap, hogy technikailag hasonloan jol fessen; majd 18-21$ kozott azert eljatszadozhatnak vele;de 21$ felett nagyon komoly ter nyilik meg felfele.... Mult heten vasaroltam meg NSPNY-t jo kis momentum van benne es fundasan is erdekes lehet hosszabb tavon (ami megmarad miutan zartam a momentum pozicio 1 reszet)...
Szep csondben amig az atlag az amcsi indexek ATH-javal van elbuvolve, addig az arany naprol-napra kozelebb kerul a kitoreshez....(mikozben a tobbseg meg van gyozodve rola, hogy elobb-utobb esni fog)... Ha pedig a kitores nem hal be, akkor erdekes lehet a kovetkezo 6-18honap....(akar hasonlo dolgokat is muvelhet mint 2016-ban)...
silver&gold