Szia Boole, de igen, szerintem sokan foglalkoznak, akik tényleg lelkes amatőrök (akárcsak én, de tanulok) és sokat olvasnak itt a fórumon, de nem írnak, mert nincsenek esetleg jó vagy jobb ötleteik és nem olyan profik, mint egyesek itt. Nekem néha totál olyan érzésem van, hogy röhej tárgya lennék itt a profik körében, mert bizonyos pozícióimmal csak 7-10 százalékot érek el mondjuk 2-3 hónap alatt. Vagy alig merem leírni, hogy van néhány tech papírom, amelyektől még további erősödést várok, mikor a fórum 95%-a a világ 95%-át shortra tartja, de persze néha olyan érzésem van, hogy mindezt már évek óta és állítólag mégis profitábilisak, miközben a piac meg csak megy szépen lassan tovább fel. Tudom, minden héten azt várjuk, hogy jön a zúzda, a világ összeomlik, a tőzsdék harmadolódnak stb., de egyelőre még csak nem akar eljönni az armageddon. Szóval csak azt szerettem volna mondani, hogy szerintem sokan olvasnak itt, de kevesen írnak, mert félnek feltenni esetleg egy kérdést is, mert ketté lesznek harapva. Én longban vagyok amerikai és európai papírokkal is, biztos óriási butaság, de remélem nem vesztem el a tőkém azért majd... A te hozzászólásaid egyébként értékesnek találom. A személyeskedést pedig jó lenne tényleg felszámolni itt a fórumokon. Aki nem tud okosat mondani, az inkább ne írjon, de a baszakodásnak semmi értelme.
silver&gold