Jajj bocs nem olvasok minden fórumot, ezt követtem részben, csak leirtam hogy látom. Rám ki nefakadj már ezért, mert én így látom. Annyira nem érdekel az egész hogy ki kezdte úgy hogy visszautott, ha nem haragszol ^_^
akkor miért nem csak ide írt, a set topikba? bejött a kisbüfikbe és rámírt, nem kedvesen, hanem támadóan ez normális? nézz utána a kisbüfikben, hogy történt az után jöttem ide írni, hogy ez ott elkezdett pocskondiázni , vádaskodni, lenézően írni elképedtem teljesen a fröcsögésétől
Érdek nélkül írja szerintem. Nem róla szól, de nem is rólad. Ez elvekrol szól. Látott valamit ami gyanús volt neki és lépett, szót emelt. Most amúgy kicsit úgy tűnik te koslatsz utána nem fordítva :)
Azt kérdezed, hol hibáztál? Ha a többiek nem mondják meg, akkor én megmondom. . OTT HIBÁZTÁL, HOGY JELENLEG A MAGYAR TŐZSDÉN TÖREDÉKE A FORGALOM A 8-10 ÉVVEL EZELŐTTINEK. . ENNEK AZ AZ OKA, HOGY A MAGYAR BRÓKERCÉGEK SZEMÉTKEDÉSEI MIATT (LÁSD PÉLDÁUL KONTRAKTUSTIZEDELÉS) RENGETEG MAGYAR TRADER ELMENT KÜLFÖLDI BRÓKERCÉGEKHEZ KÜLFÜLDI RÉSZVÉNYEKKEL VAGY DEVIZÁVAL KERESKEDNI. . HA AZ ITTMARADÓ PIACI SZEREPLŐKET MINDENFÉLE PISZLICSÁRÉ ÜGYBŐL KIFOLYÓLAG FOLYAMATOSAN FELJELENTGETIK ÉS BASZOGATJÁK, AKKOR MÉG TÖBB BEFEKTETŐ ÉS TŐZSDEI SZEREPLŐ FOG A KÜLFÖLDI PIACOK FELÉ FORDULNI, MIKÖZBEN IDEHAZA NÉHÁNY EMBER KERESKEDIK EGYMAGÁBAN. . ÉN ÉVEK ÓTA AZÉRT KÜZDÖK, HOGY EZT AZ ELVÁNDORLÁSI FOLYAMATOT MEGÁLLITSAM. SZERETNÉM, HA A BÉT FORGALMA ÚJRA ELÉRNÉ AZT A SZINTET, AMI 2007 KÖRNYÉKÉN VOLT. . NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY SEGITED A MUNKÁMAT!
Nem értek veled egyet,mert ha ma teljesült volna az eladásaim ,akkor én vettem volna meg az biztos vagy 35-45 k és akkor engem támadtatok volna,pedig én nem vagyok benfettes!!! Nem nagy tétel volt ,amúgy meg egész nap lehetett volna venni!
Nem védem. Én sem szeretem a bennfentes kereskedést, de még egyszer leírom, hogy minden papírnál van és sehol nem csinált még semmit az MNB!!! Ott hibáztál, hogy beálltál a folyamatosan lebeszélő d_mode mellé óbégatni és feljelentgetni. Ráadásul egy olyan papírnál amiből neked nincs is. Ezért nem értem, hogy miért pont ez a vétel zavart?
eldöntöttem, holnap írok az MNB-nek megírom, hogy csak elcsúszott a kezem, amikor beütöttem a 242-es eladást, én igazából 342-re akartam bevinni, kérek szigorú kivizsgálást az ügyben .... na, kábé ilyen, amiről ma sipítoztak méghogy nincs joga venni annak, aki akar? de van joga venni / kicsit galád vagyok, mert annak örülök, hogy az 5K-s eladóktól, akik ma olyan tespedten beálltak eladni 230-233 közé, elszedték:)/
Törölt felhasználó2018. 11. 20. 22:54
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na az ilyen szomszédtól mentsen meg az isten"állampolgári kötelesség" inkább igazi Magyar "dögóljön meg a szomszéd tehene is" istenem hánynom kell !!
SET Nyrt