Ahhoz telefonon jelezni kellene a bét és az mnb felé, hogy tegnap mi történt, és soron kívül cselekedjenek. Ezt elérni, általános ügyfélszolgálaton keresztü,l nem könnyű.
Az is bennfentes kereskedelemnek tekintendő, ha mondjuk a cég vette meg a tetejét, hogy segítsen a kisbüfiken, mert egy igen rossz hírt fognak ma közölni? Papírral a zsebben kérdezem.
Jó reggelt! Szerintem is hanyagolni kéne ezt a témát mer tök felesleges ezen rugózni. Aki kikapta a 61k-t az vagy tudott valamit vagy nem. Ezen a fórumon úgysem fog kuderülni. Vizsgálat úgysem lesz (mert nem szokott lenni). Tehát mindenki lépjen túl ezen és inkább azon agyaljon, hogy mit fog csinálni, ha visszaengedik a papírt a piacra. És remélhetőleg egy jó hírrel fűszerezett szép emelkedés kezdődik ebben a papírban is (immár ballasztok nélkül)... Hajrá SET! Legyen egy (vagy akár több) szép napunk!
Badi egy ft nyerőt nem sajnalok tőled,se jockeytől se ,senkitől. Viszont a bennfentes vevőtöl attől igen is. Jatszuk ezt a jatekot egyenlő feltetelekkel ! Remelem a vizsgalat minél hamarabb elkezdődik.
Jó reggelt mindenkinek,nagyon nem vagy egyedül,akinek van papírja az leszar.a,akinek nincs az meg írogat össze-vissza, én már régebben is mondtam hogy 200 alatt ajandék!! Így jártak!!
SET Nyrt