hú, de felbosszanthatott a hozzáállásom --- hogy beírtam, ma vettem richtert, kereskedtem est-ben, aztán elmentem itthonról és egy 232-es vételem kiment 242-n ma ezen aztán fel kellett kapnod az agyvizet és monológokat írni lenézően a kisbüfikbe nekem
Figyelj csak ide ! Én neked nem tartozok beszámolóval ! Menjél szépen ki , és vágjál fát holnap, vagy koszold be a kezed valamivel ! Esetleg eljöhetsz hozzám kitrágyázni a tehenek alól ! Én SET párti vagyok, és ennyi !
Ezt lehet tudni, hogy mutyipapír, nem nagy "trúváj" kitalálni. A holnapi nap érdekes lesz. Lehet holnap este többen fognak szentségelni mint ma. Elválik. Volt már itt is felfüggő közgyűlés vagy leánycég alapítás miatt is. Uh végső soron akár neutrális is lehet majd.
Az EST médiát alacsony forgalommal leverték 90 ft alá,utána nap 78 majd nagy forgalommal fordult,majd vissza és végül Vajna bejelentés előtt 1 nappal több mint10% plussz majd Vajna bejelentés és 2 napig limit!! Na az mi is volt? Ja az semmi mert benne voltál!!! Ja tényleg!😁😁😁
Ti nem értitek!!!! Minden papírban van benfentes kereskedés!!!! Az MNB még sehol nem talált semmi kivetnivalót (már ha foglalkozott velük)!!!! Miért pont ezzel foglalkozna?
Köszönöm végre vki előre néz. Lehet nem tudom. Van egy vasúti berendezésekkel foglalkozó ceg, lehet hogy ott vmi zsíros projekt. Vagy a Farmer Mixnel valami, passz. De bizonyára ütős lesz.
Törölt felhasználó2018. 11. 20. 22:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
++++ Elképesztő,hogy vannak emberek akiknek minden belefér ha pár Ft hasznuk származhat belőle! Megnézném hogyan reagálna Évike fordított esetben,ha ma beborítják a papírt,majd holnap felfügg után kijön egy rossz hír.Azért az már tényleg a pofátlanság netovábbja,hogy itt egyesek próbálják letagadni a nyilvánvalót,és azokat kárhoztatni akik ezt szóvá teszik.Nem értik meg,hogy maguknak ártanak a legtöbbet egy rövid távú haszonért,mert ha elterjed a köztudatban,hogy a Set egy szaros mutyi papír bottal sem fogják piszkálni a kisbefektetők.
szerintem te hazudsz és támadsz főleg engem bejöttél utánam a kisbüfik topikba, és elkezdtél lenézően beszélni velem ha nincs papírod, javaslom, ne tépd a szádat tovább
SET Nyrt