MIUTÁN hazaértem, és láttam a 242-es eladásom, benéztem a set topikba, mi történt már állt a cirkusz általad és dmode által de nem írtam ide, hanem szokás szerint kisbüfikbe írtam be, mit tettem ma erre ott megjelentél és elkezdtél őrjöngeni azt hittem, rosszul látok, miket írsz én szabad akaratomból veszek és adok ha tévedek, vállalom a következményeket de nem kell bejönni a kisbüfikbe és agyonordibálni a topikot ahogy ma tetted a set-topikkal is
És miért egy ilyen kis papírnál akarod, hogy példát statuáljanak? Nem gondolsz a kisrészvényesekre? Gondolom te lesz@od őket mert nincs ilyen papírod. Hát tudod mit? Köszi a segítséget, de keress egy másik bennfentes vételt egy olyan papírban ami neked is van és ott kiabálj MNB vizsgálatért.
Nem valószinű, hogy az MNB felfújná ezt az ügyet. Ha valaki mondjuk többmillió darabot vett volna, vagy kihúzta volna a zárót felső limitig, az más lenne. De az előbb megnéztem a kötéslistát: Mindössze 6 és fél százalékot emelkedett a részvény. Kispapirok esetében ez nem számit annyira kirívónak. Azonfelül a napi forgalom még igy is alig haladta meg a 100 ezer darabot. Szerintem ez igy teljesen bagatell.
Nekem 8,5 ft óta van papírom,35 ön vettem több mint 100k azóta azokat már eldtam,de minďíg volt hol több hol kevesebb,most 200 alatt elég sokat vettem,de akkor is írtam akkor kell venni mikor mások dobálják és bejött !! Eddig!
SET Nyrt