Korrekt válasz köszi! Én ebben azt látom hogy a vezetés is érdekelt abban hogy jó cegekkel egy komoly céget rakjanak össze akkor is amikor esik a piac! A 300 ftos tokeemelesek nekem erre garancia!
Ok. Ti látjátok át. Én azt látom a nagyon nagy profitot termelő cégek is zuhannak, akinek qrva nagy tőke tartaléka van. Nálam más horizontok vannak, mint nálatok. Remélem nem ütitek meg a bokátokat. Nekem mindegy, mert semmilyen árfolyamon nem akarom ezeket venni, így nem várom lentebbi vételre egyiket sem, de figyelem mi zajlik benne, mert én is tanulok belőle. Köszi
Téged Hathor kovettelek régen s aki hallgatott rád a megérzéseire stb az jól járt. S abban is igazad van hogy a legtöbb kicsi túlértékelt!! De ez sztem sokkal de sokkal többet ér ennel. 300 ön emelnek tőkét s lesz ez még több is a szvsz. Innovatív is fog durranni nem kicsit, így aki benne van az jól fog járni! Hajrá Set Group!
Így van. Egyikünk sem tudj a a jövőt. Érthető. Egyébként a portfolio házirendje is ezt mondja ki. Mindenki saját maga döntéséért felelős, más nem hibáztatható.
Köszi! Én próbálok tényleg korrekt lenni. Igaz én az emelkedésben vagyok érdekelt(és ,mint látható ,bízom is benne),de aki ezt nem teszi,az ne vegyen. és mindenki mérlegelje a saját döntéseinek várható következményeit(ami vagy nyereséget fog hozni vagy nem-az mindig csak utólag derül ki:)!),így nem tud majd másokat hibáztatni!
SET Nyrt