Ezzel is könnyített a cégnek, nem kell százmilliót kifizetni, megkapja rvben, aztán majd ha kell a pénz apránként eladja. Jó deal. Hosszútávú müködést stratégiát feltételez. Előbb lesz ez 300 mint a nutex 50.
Látom nagyon aktívak voltatok, de van is miről beszélni azt gondolom! Sokan menekültek estből, s igaz sok a pénz ami a 0 kamatkörnyezetben keresi a helyét, ingatlanok elszalltak, külföldi piacok sokéves csúcson stb. Én azért jöttem ide s csak Halihoz tudnék csatlakozni mert megelltem jó pár lenyulos cég politikat, sztem sokan közületek... Itt más történik követem a céget azt ahogy felépíti a cégbirodalmat, azt ahogy kommunikál, azt ahogy lepesrol lepesre halad s fejlődik. Ma a BUX kispapirok közül sztem egyikről sem mondható el!
Bocsanat, meg annyi.. hogy ugye tudod, hogy csak az idei evrol beszelek, mert adott evrol beszelek mindig. Az elozo ket evben toke duplazasok voltak belole. Udv
ha úgy vesszük, a kispapírok "menekülője" is lehet a set semmi köze a mészáros-birodalomhoz, amiből már sokan szabadulnának, látva a folyamatos esést a set pedig töltekezik nem üres már, kezdenek dolgozni és nincs benne semmilyen gyanús nagybüfi, aki néhány kispapírban azonosítható sőt, van olyan kispapír, ahol "fejtől bűzlik a hal" azaz a tulajok a legnagyobb simlisek
Igen nagy karrier. 10szeres toke attet van rajta. 2%elmozdulas 20%bukot tud osszehozni. Bux 6000pontot jott le, ezt szinten tartani napi ossze vissza, fel le mozgassal nem konnyu. Aki nem csinalja, nem tudja. Raadasul kiemelten nagy pozival, ugy mint itt hali a kis papirokban. Brokerekkel beszelgettem 1-1kontikat nyitnak, en 100at.. de amig nem volt ilyen fel le rsngatas 200kontikat. Mellette +100-400pont kozott mozog a hataridos kamat, egy fix Bux ertek mellett. Sokszor 100pontos spread van+ broker dij. Ezen felul 1kontis ajanlatok vannak bent,amikor kell zarni sem lehet, csak a hataridos ertektol 100-100pontra allo arjegyzovel. Nem konnyu. Mondhatnam, hogy iden nem kereskedek egyaltalan ezen a piacon, de akkor nincs gyakorlas, piac erzes, luktetes. Jo teljesitmeny ez hidd el. Nem lehet minden evben nyerni a tozsden, de ha mar a bukot is elkerulod, az mar siker! 5500ponttal lentebb bux januari csucshoz kepest, ez visszafele 41500ig majd 10szeres toke attettel jo hozamot er. Olyan, mint 11700as otpt eladni teton es nem keresni idaig, de ma9975on visszavehetoen 20% kb
Volt honnan feljönni.Én úgy tanultam a tőzsde legnagyobb ellensége a magas kamatlábak.Magasak a kamatok? Még nem,nálunk pedig Matolcsy a garancia arra,hogy a legvégsőkig elhúzza a kamatemeléseket.Van még tér felfelé szerintem,de az óvatosak mint te meg Zsiday már kiszálltak.
SET Nyrt