Persze egy világpánik más helyzetet teremt majd mindenhol..de én nem igazán számítok rá,mivel nagyon sok pénz van..ami emeli a részvényket hosszabb távon.(persze egyszer biztos megfordul majd)
Piaci panikban mindegy a funda, a jovo, a jelen. Mindenkinek a penze kell, azonnal. Ha bux megborul, nem fog tudni szembe menni vele, ahogy a bazi jo OTP sem tudott, ma sem. Pedig az csak haromszorozott ket ev alatt, nem szazszorozott, vagy mostani aron 50szerezet. En kivancsian varom mi lesz itt miattad. Szurkolva neked, de mint mindtam en egy fillert nem tolok be ilyen piacba sehova. Csak bux kovetes le es fel minden nap.
Sziasztok! Csak annyit:azért mindenki maradjon a realitás talaján belül... Én próbálok. Persze magasabb árfolyamot is remélek de ilyen 1400ft és 300ft-os árakat ne képzeljünk pillanatok alatt... Épül a cég,ahogy megígérték...lépésről,lépésre... Lesznek még tőkeemelések,de ahogy ígérték hiába ment az árfolyam lentebb(tudjuk már miért),a kibocsájtás árfolyama most sem ment 300ft alá..... A tőkét se egy senki bocsájtotta a cég javára,hanem a cég Motorja:dr.Orbók Ádám,aki nap ,mint nap reggeltől estig a céggel foglalkozik és viszi előre... Ezeknek a vásárlásoknak már jövőre meg lesz a hatása és a cégek rendbetételével az eredményességük is nőni fog... Az idén még helyre lesz állítva a cég tőkehelyzete és a következő évben már csak az új fejlesztések az innovatív üzletág felfuttatása lesz terítéken. Ezt szerintem majd egyre többen észre is fogják venni...:))
Ha bejon az 1400 kapsz egy csikot tolem 😊 Pl estmediat piacra dobni es SET venni sokkal biztonságosabb igaz nem olyan költséghatékony mint Estmedia ery tudor irta ezt egy hete azon beszar... 😀 Még életében nem láthatta h működnek a tőkeerős terjeszkedesben levő cégek nem igen van büdzsé limit!
Lehet hulye vagyok, de elobb lehet ez 240 felett mint az ottone pedig az is kedvencem! Tiszta szívből szurkolok mind2 papirnak,h emelkedjenek itt egy nagy bufinek igazi úriember !Hajra Hali s Falco 😊
a legjobb kispapír a bét-en a set jelenleg:) túlzás nélkül állítom, nemcsak a hatalmas enefi kiszabadulást köszönhetem neki, hanem tényleg félelmetesen jól mozog a papír:)
SET Nyrt