ok. szerintem intelligens módon szólt hozzá user01 ! Ne akadjunk ki , bárki hozzászólhat amiben lehet igazság is . Ne legyünk Est szekta fórum , ahol ha már nem nagybetűvel írod le Est-et (est ) már ki is vagy utálva , tiltva , mint egy utolsó Troll úgy kezelnek ! User01 - nek a hozzászólása szerintem értékes volt ..... köszönjük Neki ! A részéről felvetett dolog pedig fontos lehet , és utána fogunk járni ! Itt (is) mindenki értelmes Ember és szereti tisztán látni a dolgokat nem ? !
Szia! ..és megvan a válasz is. A lényege. A Nav adatbázis havonta frissül.február végével ,ha ránézel már nem egy alkalmazott van. Januárban folyamatosak voltak az interjúk és jelenleg már négy alkalmazottja van a cégnek(az Informatikai Zrt -nek)..két fejvadász céggel vannak kapcsolatban és még bővítik a létszámot is tovább! Mindenkit nem fognak felvenni,mert szeretnének a legjobb IT -s szakemberekkel dolgozni! Minden munkát saját maguk fognak elvégezni!!nem alvállalkozók segítségével. Üdv:hali
Más részvényekben vagyok érdekelt, és nem tervezek átcsoportosítást. Nem spekuláns vagyok, nem pörgetem a részvényeimet. A SET kívül esik az érdeklődési körömön. Igen, néha hozzászólok olyan cégekhez is, amikben nincs részesedésem.
Ha nem voltak informatívak a hozzászólásaim, akkor át kell őket ugrani.
szerintem ezzel semmi gond nincs. több szem többet lát. és ha joguk van arra, hogy a két nagy tulajnak a cégvezetésben szerep jusson, akkor ott is a helyük!
Hát ez kemény ő neki sosem volt sosem lesz de egy délutánt erre szán hogy ocsaroljon vmit. Ezeket az alakokat aztán jó hogy a föld a hátán hordja, de inkább mégse
Közel 20%... Ekkora részesedés már gondoskodást indokol. Igazgatósági, felügyelőbizottsági tagság még nem jelenti azt, hogy napi 12 órában verni kell a vasat. Arra az operatív vezetés hivatott.
Te meg sobadi üljetek össze, és képviseltessétek magatokat a vezetőségben! Több, mint 20%-otok van. Ekkora részesedés már felhatalmaz titeket, hogy belelássatok a lapokba!
A SET GROUP Nyrt. Igazgatósága ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy a SET GROUP Nyrt. leányvállalata, a SET Goodwill and Enterprise Management Kft. (a továbbiakban: Leányvállalat) know-how adásvételi szerződést kötött a takarmánytermeléshez kapcsolódó tudás, tapasztalat megszerzése céljából.A Leányvállalat célja ezáltal a meglévő gyártmányfejlesztési ismeretek átvétele, új kutatási, fejlesztési projektek indítása a minőségi takarmányozás területén, valamint az egyéni igények minél magasabb szintű kiszolgálása a sokéves tudás és tapasztalat, valamint innovatív technológiák ötvözésének alkalmazásával.A megvásárolt know-how-t a Leányvállalat a Farmer-mix Kft. rendelkezésére kívánja bocsátani. A takarmánygyártó cég modernizációjához kapcsolódóan új kutatás-fejlesztési részleg kerül létrehozásra. A know-how adásvételi szerződés értelmében a fentiekben ismertetett tudás egy év alatt folyamatosan kerül átadásra a fejlesztésnél dolgozó új munkatársaknak. A kutatási-fejlesztési részleg ezt az ismeretet a Farmer-mix Kft. saját termékportfóliójának bővítésére, valamint bizonyos célpiacok egyedi receptúráinak kidolgozására kívánja használni. Ezáltal a Farmer-mix Kft. továbbnöveli versenyképességét, egy új igény beérkezésekor, az addig kikísérletezett, de még nem használt receptúrákat a megrendelői igényekhez a lehető legnagyobb mértékben tudja adaptálni.
szvsz a programozással kapcsolatos megbízásokat rendszerint megbízási/vállalkozói szerződések keretében végzik/végeztetik, így 1 alkalmazott (munkaszerződéssel) gyakorlatilag elég lehet ennek kézbentartására; ilyen módon viszont optimalizálhatók a cég kötelező (adó, tb, stb.) kiadásai
SET Nyrt