Minden kapcsolati szálat , ami csak létezik , és rendelkezésre áll a cég vezetőinek azt MEG KELL mozgatni , hogy jó dolgok kerüljenek ide ! Legyen az Neres , külföldi , magyar ...teljessen mindegy ...tökösen 150% ot beleadva !! Itt egy lehetőség van most amivel élni kell !
Szia. Én a 2018as várakozásod(15ft) részvény túlzottnak érzem,de nem is ez lesz a lébyeg,hanem 2019-es fejlődés és én még sokkal nagyobb partnereket is el tudok képzelni a cég több területén.
ha csak 2018 -as év után egy 15 Ft -os részvényenkénti adózás utáni eredménnyel , és 20-25 P/E -vel számolunk az is 300 -370 Huf /rv. árfolyamot eredményez ....és nincs túlhúzva a papír . És akkor ezek után jön majd még az összes többi plusz bevétel , ami már a 2019-től történt szerződéskötésekből , üzletekből jön hozzá !
Fogalmazhattal volna autentikusan is hogy kipucoltak az olajfurot meg elindult az olaj sajtolasa, s ömlik a pénz a céghez 😀 Egyébként egyetértek, s azért tudjuk hogy hosszú út vezetett ide de aki felszallt jól járt.
Jó estét ! Úgy néz ki tartósan 300 fölött tudunk maradni , és itt lesz majd egy kemény támasz ! . Véleményem szerint jó kezekben van a papír ! Olyan kezekben akik bizalmat szavazztak egy friss cégnek ! Innentől a feladat adott ! Jól kell csinálni , és 150% ot beleadni ! Ha már ennyi adóságot rendeztek , kifizettek , kvázi kitakarították a házat , akkor a legszebb bútorokkal kell berendezni ! . Persze ezek a bútorok hasznot fognak termelni ! A cégnek , és előbb utóbb nekünk részvényeseknek is ! Mi itt vagyunk az elején valaminek !:) Hajrá Set !
Valószínűleg jól összerakta a képet a cég eddigi teljesítménye és a kijött hírek alapján . Egy ilyen döntés nem lehet hétfőről estéről keddre virradóra meghozni ! Ma engem ez a hír nagyon meglepett és megerősítette benne azt , hogy jó helyen vagyunk SET-ben !
SET Nyrt