Én inkább befektető vagyok, de mindenféle emelkedésnek örülök. A nagyobbnak jobban :) De ettől még a spekák léteznek és odamennek, ahol lehetőséget látnak, mint a tengerben a bálnákon és körülöttük élő állatok... :) Közben néhány ezer darabbal gazdagabb lettem, induljunk! R: 258
Nem baj ha vannak, véletlenül sem így értettem. Kellenek a rendszerbe, ahogy a traderek is longosok is, sőt még a shortosok is. Én azt nem akarom, hogy ők rántsák meg hirtelen, mint pár rvt a közelmúltban, aminek epic tömés lett a vége, sok beragadtal, akik utána tartósan tömik a papírt a további emelkedést gátolva. Ezért írtam amit. Jobban tetszik ami itt megy most nélkülük: 1 hírecske, + pár forint sáv emelkedés, hosszabb távú befektetők túlsúlya. Ideális long term run. :)
Más amikor valami speka ide IS hoz pénzt ESETLEG a kiszállója után és más azt írni, hogy ide jönnek majd! :) Kb az utolsó 30 nagy speka tömésből kivett tőkéből a Set vajmi keveset látott. Ezek a tények. Nem azért írtam, mert ellenemre lenne, hanem mert két lábbal állok a földön. VSZ felesleges ilyenekkel áltatni bárkit. Több 100 milla speka pénzt fordult meg ezek során és ennyit nem láttam a setbe áramlani, de a töredékét se. Haladjunk inkább lassan és biztosan (say no to spex money) :)
De nem tőlem. Mindenki tudja, hogy ott én vagyok a forintbsz zrt. Amúgy amint eldöntöttem, hogy befektető leszek ott1ben, azonnal beragadtam, szóval...
Srácok értem én hogy szurkolunk a saját papírunknak, de ne kelljen már minden más papír esésnél naponta azt olvasni, hogy majd ide jön onnan minden pénz IS :) Kicsit komolytalan. Nem függ össze. A cég dolgozik, jelent híreket, halad előre: ezzel függ csak össze ha idejön valaki
SET Nyrt