Ez a cég olyan mint egy rossz gyerek aki kapálózik össze vissza és butaságokat csinál, egy tőzsdei cég vesz egy követelést aminek a fedezete egy ingatlan amiről megint nem tudni semmit...tiszta vicc
De nincs vételi erő, mert azok már fullon vannak. Ahhoz új befektetők kellenek, de ők már kevesek hozzá, töredék pénzük van, mint az itt 5% feletti sosemadomel tulajoknak.
A sosemadom el emberek ma is a nyakatokba öntik mint tegnap butusok, Ki érti ez amikor itt mindenki csak VESZI és VESZI :-))))))))))))))))))))))))))))))
Én azt mondom, akinek még nincs SET részvénye, vagy van de nem sok , annak azt kell eldöntenie, hogy vajon, a jelenlegi árfolyam pozicióa , a cég fejlődési vonalzóján hol is helyezkedik el ! Biztos vagyok benne, hogy még ezzel az árral is (300 alatti) csak a Start vonalon vagyunk !
Klassz hogy itt a cégnél ilyen éles szemű szakemberek dolgoznak, akik mindig tudnak találni valami sok milla profitot hozó pénzügyi csere bere terméket.
ebben én is reménykedem, de ugye manapság igen népszerű ez a megoldás, és hirtelen nem emlékszem van-e 109M kp-je a SET-nek (bár talán maradt múltkorról, de akkor meg fejlesztés nem történt időközben)
remélem a 109M ellenértéket nem részvénykibocsátás útján rendezik, ui. az ellenérték megfizetésének módja nem szerepel a közleményben sajnos a rossz példáktól (l. opus) nem tudok elvonatkoztatni :-(
SET Nyrt