Ezt örömmel hallom és nem is kétlem, mert érintett vagyok. :-)) Egyelőre azonban csupán az első lépések kerültek megtételre, valóban tisztává és több lábon állóvá alakult a cég, de tételes nyereségben ez még nem mutatkozott meg.
A ceg messze nem speka !! A jovo talan legígéretesebb cége!!! Mint egy olajfurotorony az óceánon nagyon stabil lábakon es termelni fogja " a penzt" !!!!
Tipikus broki trükk a későn jövők gyorsabb és magasabb áron történő vásárlására speka rallinál. Szvsz. Mivel itt relatíve kevés rv hever még parlagon, akár működhet is a trükk.
Mindegy a % , mivel nemsokara nem lesz kitől venni en jo db ig el nem adom!!! Ejjel beszéltem amcsi haverral bitcoin " kereskedő" azt mondja h a blockchain a jovo! - nálunk van blockchain terv - nekem a tenderes hozzáférés is tetszik - na meg a mato-stab tulajdonlása
Törölt felhasználó2019. 01. 26. 10:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem a limit a lényeg !! Kit izgat hogy limittel vagy nem,az a lényeg hogy dolgoznak ezerrel és az árfolyam követni fogja ! :)
Nem szeretnék politizálni, de az tudható, hogy mennyire fidesz közeli a set? Mert szvsz ebben az országban, ha nem ápolsz elég jó kapcsolatot a kormánnyal (vagy lölövel) akkor (zsírosabb) állami megrendelések téren nem igazán rúghatsz labdába...bármilyen szűziesen tiszta is a háttere a cégnek.
SET Nyrt