Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
pécsrűl beszéltem nem pécs lágjobb lokációjárúl. rengeteg jó állapotú van10 millionokért , de azt nem tudom ,hugy a lágjobb vagy nem lágjobb lokáció menj fő az ingatlancomra
2013-ban vett egy családtag Pécsen másfeles panelt a legjobb lokációban 6.3-ért,ezel most 14 körül mennek, illetve mennének, ha lehetne kapni. Rokon azóta is ebben lakik és szereti. A nagyobbak szomszéd házban 24m körül cserélnek gazdát. Impudent, ezek konkrét árak, ne vitatkozz 😅 10 alatt romos vackot kapsz.......
Pont azt néztem. Szép lakás, egy éve még érhetett volna ennyit, de már nem. Saját célra egy ilyen max 60m, de kinek kell ez a nyűg, nincs lift, nincs hol parkolni
A másik fórumon végre tanántak egy nagy belvárusi 1 szobas lakást egy rendkivül büdős és zajos utcában ami gyakurlatilag a lakás mivoltát is mögkérdőjálezi 70 milcsiért fálújítandú rájadásul tehát ha irudának veszik egy pinztemetű. Mindőnki izgalumba gyütt ezé a romhalmazé mert jó helyen van de mégis élhetetlen
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik