Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
gyorsan írna nekem pár mondatot valaki az osztiról? nem szoktak osztira venni, de lehet meggondolom... - Melyik nap záráskor kell a tulajdonomban lenni? - Mikor lehet legkorábban eladni? (másnap? - Hány Ft részvényenként? - jóváírás napja? - Ugyanúgy adózik mint a tőzsdei nyereség? 15%? Köszi!
Úgy érzem magamy mint a Titanicban az ürge a fedélzeten, miután átfordítják teljesen a kormánykereket az ütközés után, és azt mormolja: "mi lesz, fordulj már".
Érdekes ez az ingyenes adat. Kíváncsi leszek a hó közepi adatokat e hónap végén is publikálják e a szokásos 2 hetes csúszásban az országos minősítéssel egy időben vagy most majd csak később kerül ki...
Itt olyan szinten vakok vagyunk , csak találgatni lehet tényleg.... A short állomány nem véletlen nem csökkent, valakik tudták hogy jön még egy lekör. Én már nem tudom ki mit akar. Miért érdeke bárkinek lenyomni? Hogy fialjon a shortja?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.