Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
OTP ben is nagy az elkeseredettség. Nesze neked jelentés ralli…. Lesz menet csak lefelé. Kiderült óriási lett a költségvetési hiány minden pénzt el fog szivattyúzni a kormányzat. Ehhez majd biztos új adókat fognak kivetni a vállalatokra. Új magyarázatok is jönnek majd mint 2022- ben. Hú de 2022 deja vu érzésem van.
Reggel gondolkodtam a maradék 39 eladásán 544-nél, de valaki 2 mp-cel megelőzött. Nem látom túl reménykeltőnek a jelenlegi helyzetet, de szerencsére már nincs túl nagy kitettségem. Hagytam valamennyit arra, hátha valami csoda történik, ami a Ricsi esetében bármikor lehet, de csak vergődés továbbra is. A hatalmas nyereségem mára csupán 16 %-ra olvadt, így kezdhetem megint előről az egészet. Sikerült 2x ugyanabba a folyóba belépnem és sajnos az elsőből nem tanultam. De ez most méretes pofon volt nem tagadom. Szerencsére sok másik certizővel szemben én nem a tőkémet buktam, de ez csak sovány vigasz.
1000 db-on csak 150-200k a kockázat. Ennél jobb vétel nem lesz! A 39 előtt még komoly akadályok vannak! A 8800-8900 közötti zóna az, ahol korábban is mindig a legtöbb vétel volt, nem könnyen fog ez a szint elesni. Valamint a 8420-tól induló impulzushullám utolsó fibo szintje is itt van. Ha a tl39 elesik akkor kb. trendfordulóra lehet számítani és 7xxx árra.
Kurvára félek tőle, hogy kiütik, de nem azon a 370e Ft-on múlik már. Ha bejön és lesz egy szép felhúzás amire számítok, akkor tudom vele csökkenteni a veszteségem. Ha nem, akkor Dunába víz... :/
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.