Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
"Múlt heti hír, hogy valami nyugdíjalap építi le az orbánisztáni befektetéseit" Vajon hány hónap lehet még, mire eltakarodik innen? Kitáraz egy eleve jócskán lemaradó piacról...
Persze, jól bepaliztak. Azért nem adtam el, mert már 9:05-kor nem volt értelme, ha nyílt volna a certi 9-kor úgy vágom ki mint a huzat. Mindig ugyanaz a forgatókönyv, magas nyitás és verik lefele napközben. Hol napi minre, hol fölé valamennyivel.
"lehet nemhogy 8900 alatt, de 9000 alatt se lesz ma kötés...." Erre gondoltam. De amúgy tényleg érdemes rád figyelni, ezt én nem vitatom. Én is szurkolok neki hogy ne menjen már 8900 alá. De ezt csinálom már hetek óta... Kicsit unalmas a reménykedés. Belefáradtam.
Ez a nyitás is arra volt jó, hogy beszopassanak. 9 előtt pár perccel nézem 9090 / +2.65%, hűbazz, beszállhattam volna 88xx-en hát most már csak 91xx-en. Nyitón vettem és mint sokszor megint elkapkodtam. Múlt heti hír, hogy valami nyugdíjalap építi le az orbánisztáni befektetéseit, de többet (melyik alap) nem írtak, meg már a cikket sem tudom linkelni. Mindegy, longra vettem, lesz ez még 10k, legfeljebb kicsit tovább tart (de mennyivel?).
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.