Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Vagy az vagy szimplán egy rohadtul kockázatos hétvége előtt állunk. Ennek ellenére mondjuk én is longban ülök, jelenleg nullában. OTP-nél realizáltam (most meg leshetem, hová szállok vissza, valahogy mégsem aggódom szarrá magam ezen).
Olyan stopvadaszat féle volt ez ... Vagy nem tudom fura volt hogy így visszahúzták ha a shortos majom akarta volna nyomhatta volna lejjebb . Köze se volt a napi minhez
És még mindig sokkal 9000felett vagyunk. Szerintem nagyon fogy az idejük,egy jó negyedév, egy célár, vagy bármi komolyabb hír és egy pillanat alatt vége a dalnak!
Nem gondoljátok hogy shortosaink utolsó kísérlete lehetett? Érdekes lenne megnézni mennyit zártak. Szerintem hét első felében max még egy dobásuk lehet!
Benne van, attól függ mit akarnak. De nem a certi miatt hanem mert valaki shortolja, és lehetséges hogy még egyszer jön a 9200 környéke, esetleg a 200 napos és ott lesz a short vége
Délelőtt vettem pár száz certit, kissé elhamarkodott voltam, lehetett volna olcsóbban is. Szinte lehetetlen kiszámítani a Ricsi mozgását. Mondjuk pár száz darabon nincs sok mínusz és egyébként sem akarom eladni, bízva lesz ez még jobb is.
Az általad vázolt forgatókönyvet támasztja alá, hogy ma veszteséggel kimenekültem az OTP shortból (igaz a BUX shortot még valamelyest bővitettem is). Meglátjuk, délelőtt még simán benne volt, hogy nekivezetik a BUX-ot a 68 ezernek
pont azért, mert azt látom trükk van, és a BÉT jövő héten reccsen be....tőlem tartható a long, elnézést, főleg az Otp-seknek szólt, akik majd 17000nél vakarják a fejüket és kérdezik maguktól ahogy szokták miért nem adtam el a longot....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.