Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
részben igazad van, igen fájni fog, ha kiesik a cariprazin értékesítés (a royalty-t amúgy meg ricsi kapja), de gondolod nem készülnek az időszakra? naív vagy :-)
2028 finitó, 1 originális bogyó dobozárának 5% a gyártási költség, ABBVie-nek amikor a zászlóshajó Humira oltalom lejárt, akadt aki 85%-al kínált alá. Ricsis nagytulajok időzített bombán ülnek, Cariprazin bevezetést 3 évig húzta az FDA, az beleszámít a 18 évbe + 3 év volt amire felfutott a forgalmazás, az 6, 2028 már csak 4-re, brutális luk fog tátongani a bevételben, ha vesznek a royaltie 20% általában, annyi a leadó a tejfölből, bukni lehet azon is, mint a méhmióma elleni ESMYA volt. Csak az USA bevezetés számít, ott bőséges a TB támogatás, meg gyógyszer zabáló nemzet rengeteg drogos és elhízottal.
Én is kis pöts tulaj vagyok nem magamra értettem félreértés ne essék. Biztos vannak több százmilliós vagyonok is, nem egy-kettő. És valszeg a külföldiek kezében is vastagon van állampapír. Ez már úgy nem olyan kevés azért.
Azt esetleg tudja valaki, hogy a cariprazine molekula szabadalmi védettsége egy adott időpontban fog lejárni, vagy esetleg betegségenként, indikációnként más-más időben, az engedélyezés óta eltelt idő függvényében?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.