Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Certikkel vigyázni kell. Ha többször megnézed érdekes eladási és vevői számok vannak. Szerintem Erste manipuláció. Az 5000db-t hamar módosítják, ha beleveszel.
Csak egy dolgot nem értek. Pár napja volt, hogy valaki 20000 db TL39 -t vett 750 fölötti áron. Akkor ő most mit csinál ?? Eleve a kibocsátható mennyiség 150000 db ? Vagy megőrült vagy van valami titok amit tud. Vagy egyik sem es az egeszet az ERSTE csinalta.
VG-Richter-Sajnos az 50 napos átlag alá esett az árfolyam, és ez nem jelent túl sok jót, mert az irányt inkább lefelé mutatja. A 200 napos átlag ugyan még előttünk áll, továbbra is jelentős támaszként, mert korábban két alkalommal is megfordult az árfolyam erről a szintről. Az átlagforgalom alatti volumenek is azt mutatják, hogy kevésbé aktívak a Richter befektetői, valószínűleg a tartás a helyes a mostani helyzetben azok számára, akik korábban vásároltak a papírból. https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2023/12/megpihenhet-az-otp-az-orult-meneteles-utan
Nekem is volt már 1-2x ... Otp-vel voltak ilyenek, mikor aljat keresett tavaly... De most megfogadtam hogy többé nem lépek bele ebbe a folyóba. Muszáj húzni egy stop vonalat. Igaz a másik turbo longot végül nem dobtam ki teljesen. Közel lehet a vég most már.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.