Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
dupla alj 8450/8500 magasságában, alsó kanócok a felben és emelkedő 3szög....3 longos jel.... Azt gondolom min.75% a felfelé kitörés esélye, a lefelé 25%-ra teszem max... Bizakodó vagyok.... 8890
Az OTP shortokon én már sokat buktam, azóta háromszor is meggondolom. A gyakorlatban ez nálam kb. úgy néz ki, hogy amikor arra gondolok, hogy shortolni kellene az OTP-akkor várok vele. Amikor úgy látom, hogy na most már tényleg nem mehet ennél magasabbra, akkor tovább várok. Azután, amikor már az agyam eldobom, hogy mennyit emelkedett, na akkor remegő kézzel választok egy kevésbé kockázatos short certit. 🙂
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.