Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
10:37
Megkezdte a Richter követését a Berenberg Bank A Berenberg Bank a mai nappal megkezdte a Richter részvényeinek követését, emellett pedig vételre ajánlják a gyógyszergyártó részvényeit.
Jaja, ez a shortosoknak szól alapvetően szerintem is. Ha viszont tényleg él ez a 30 napos srv tilalom, akkor ott majd lesz shortolás rendesen (sajnos)...
Jó napot! Private Banking friss: --Richter napi: Két hete itt is trendváltozás történt. Ahosszabb vékony csökkenő piros trendvonal törésével fordult a kocka és vételi jelzés jött. A több hónapos csökkenő trend elvárt korrekciós szintje minimum a 8125-ös szint körül helyezkedik el. Ellenállások: 8125; 8438, 8750; 9063; 9375. Támaszok: 7188; 6875.
én meg azt nem értem, hogy ezen 5000 dbos semmiknek mi értelme....hacsak nem az, hogy mutassák azt, vesznek, ezzel mintegy a szavukat támasszák alá, de hogy ez nem érdemi, azt látjuk....a puskaport tehát tartogatják.....
Vettek egy kis srv-t… akkor ezt a 30 napos tilalmat nem értem. Változott, hogy a közgyűlési anyagok és a negyedéves jelentések előtt 30 nappal nem vehet srv-t sem vezető, sem a cég? https://bet.hu/newkibdata/128874313/RCH230418ER01H.pdf
KBC:“Richter: A Berenberg elemzője új célárat határozott meg a Richterre vonatkozóan, így jelenleg vételi ajánlás mellett 9980 forintos célárat adott meg az elemző. Korábbi célárral nem rendelkezett a Berenberg, így a most kalkulált célszint közel 26 százalékos felértékelődési potenciált jelent a mostani szintekhez képest. A konszenzusos célár 10 ezer forint feletti értéket mutat, emellett vételi, esetleg tartási ajánlások láthatók a Bloomberg adatbázisán.”
igazából ki kell mondjuk, ez a fel sajnos így forgalom nélkül gyengusz.....egy külföldi hangulat ingadozás és pár nap le esetén nincs kétségem afelől, hogy simán bemegy 7500 alá....innentől kezdve ez így lutri lett, ami azért szomorú, mert a Richter egy erős papírnak tűnt még 2022 második felében is...tulajdonképpen a kormányzati gyomros óta ténfereg és nem találja a helyét.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.