Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Látom 7530, szerintem nem rossz vétel, nekem 7460-nál sikerült reggel, de nem vagyok egész nap gépnél...közép távra nem hiszem hogy rossz ilyen alacsony RSI mellett
Nagyon jól be lehet tavasszal vásárolni majd a béten (is). Sorra jönnek a szar Q4, Q1 eredmények, aztán év végén meg indul a rally. Szvsz itt már azért be lehet ülni longra, ha valakinek nem kell zsömlyére a pénz. Nem fogják elengedni a Ricsit.
"2012.
novemberében kötött a kormány stratégiai partnerségi megállapodást a
Richterrel ." A partnerség értelmében a Kormány kész arra, hogy a
rendelkezésére álló eszközökkel ösztönözze a Richter innovációs és
kutatás-fejlesztési tevékenységét, különös tekintettel a biotechnológiai úton előállítandó készítmények fejlesztésére és hazai gyártására." " ...nem kell ellenség, ha ilyen barátod (partnered) van.
Be kell vallanom, hogy már nincs meg! 40 perc múlva a felpattanáskor lejárt az ideje (7550) ! Támasz szinten vagyunk, de a fordulás még lehet odébb van. Szóval jobbnak láttam, ha zsebre teszem a 320 pöttyöt és talán máshol is lehet kapirgálni addig...:)
Azt írtam, hogy jó kereskedés?! Nem, ezt csak te gondoltad hozzá... azt írtam: pluszos lett, még ha igazad is van, és tényleg nem volt egy jó kereskedés...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.