Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ne is mond. 2 hete költözünk a 35 fokban. Alig tudtam kereskedni. A jó eladásokról sorra lecsusztam. 8450-re álltam be 4% profitot várva. 8350- +osztalék már jó is lett volna. De mind1. Várok. Rá vettem még 7930-on. Jó lesz ez. Csak addig még pihenni kell kicsit. Addigis nyaralunk. 😎
Még bőven 8,4 K felett jeleztem, hogy kiszálltam, és most egy darabig lefelé várom, 8 K alá is benézhet. Aug. vége felé el lehet kezdeni újra venni, és ősszel újra emelkedő pályára állhat. Nem változott a véleményem.
Dehogyis! Szórakoztak vele. Az utolsó percekben és másodpercekben ismét 7915-re ment a felpöckölés 4-5-6-7 darabokkal amikor 7910-be valaki beleadott. Ez tiszta játék. Nem is olyan régen már láttam ilyet csak magasabb szinten. Akkor is 6 darabokkal valaki elkezdett szórakozni. Amíg megteheti addig nincs baj. Záró: 7890
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.