Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez nem teljesen igaz, egyetlen termékük az amely nyereséges az pedig a Vraylar, azt mért nem értékesítik Európában? Nyáron majd lassan esni fog, elég gyenge számok egyelőre.
Igen, én is erre számítottam. Árfolyamhatás nincs számottevő, nagy eladó nincs benne. Sávozás maradhat,egyenlőre 8300-8600 ft. De a 8K visszatesztelése is elképzelhető. Újabb rally majd ősszel, augusztusi jelentés,és a nyaralások-uborkaszezon után. Majd ott támadhatja a 9300-ft os csúcsát ismét.- Most MOL inkább.
Kezdeti pánikrohamok letisztulnak és újra elindulunk felfelé. Sokkal jobb a Richter annál semmint 8500 alatt stagnáljon. Gyógyszeripar, folyamatos kereslet, kutatás, fejlesztés, piaci részesedések kiterjesztése zajlik. Tartani és venni. 8400
Ha jól értettem a jelentésben szereplő adatokat a 21Q1 konszolidált árbevétele a gyógyszegyártás vonalon 0,4%-kal elmaradt a 20Q1-től, amely bázist kiemelkedően magasnak tart a vezetőség. Szóval összességében rendben van.
Várjuk meg, hogy konszolidálódjon. Éppen csak áttörte a trend vonalt. A 200 MA egyenlőre sértetlen. Validálja, különben nem tud emelkedni. (revalidálás)
Szerintem sem. Főleg, hogyha jól emlékszem tavaly a 2. negyedév volt a legerősebb. De az egyszeri COVID hatás volt. Mindenki őrült módon rendelte a gyógyszert a pánik miatt. Hasonló most nem várható. Nagyjából helyén van az árfolyam. Az eddigi eredmények beárazódtak. Az év elején kicsit előre szaladt, az optimizmus extrém volt. A hosszabb táv azonban pozitív. Év végén valószínű az eddigi csúcsok ostroma. Jövőre pedig tartósan 10K fölé kerülhet!
Ma forgalom sem volt benne,szerintem meglepetés annyira nem lesz most az eredményben, nagyjából beárazta már. Marad a sávozás,de a 8K eddig még nem lett visszatesztelve- 8100-8600 ft.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.