Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én a MOL-ban is hiszek, továbbra is. Semmi tragikus nem történt egyelőre. Én nem játszom napiban, sem néhány napos tradekben. Az esést bővítésre használom ki. Ez ugyanis a másik alap, hogy soha nem tolom be egy összegben a pénzt semmibe.
Nem bizony, mert a pénzt beruházásokra költik, hosszútávú stratégia mentén. Az Esmya bukó idején csak égették volna a pénzt, ami stratégia megvalósítására kellett. És kezd beérni az a stratégia. Shortolja csak nyugodtan, aki égetni szeretné a pénzét!
Tegnap élőben néztem a Ricsi záró aukciót 17:20 - 18:15 ig 🤣 De a certikben ugyan ez megy, 16:53 kor befogadták az eladási szándékomat, az árjegyző szerint el is kellettvolna mennie, viszont a tételem meg sem jelent az eladói oldalon, aztán bezárt a bolt és kész. Viszont nyersanyagokra egész jó beszállókat lehet így elcsípni... 😝
Csak miután megnéztem azután írtam az előző válaszom. ;) Szerintem az éknek (mint ahogy pl. a résnek is) van definíciója. Én is tudnék szinte bárhova felrajzolni két összetartó vonalat, de attól még az nem lesz ék. :D
Én nem tudom melyik időtávon láttál éket, de ha lenne ott egy ék, akkor az emelkedő trendes ék lenne, amelyből nem lefelé szokott az elmozdulás történni. ;)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.